Kredietverzekeraar Euler Hermes Nederland

 

 

Kredietverzekeraar Euler Hermes helpt ondernemers in Nederland al 25 jaar met oplossingen voor handels-en betaalrisico’s. Vanuit onze overtuiging dat wij bedrijven moeten helpen veilig en verantwoord zaken te doen. Om op deze manier hun groeiambities waar te maken. We bieden hiervoor verschillende oplossingen.

Onze uitgebreide risicomonitoring biedt waardevol inzicht in de financiële stabiliteit van de bedrijven waarmee onze klanten zaken doen. Ons wereldwijde onderzoeksteam levert economische intelligentie, marktinzichten en industriële risicoanalyses. Deze zijn direct van toepassing op de dagelijkse zakelijke beslissingen van onze klanten. We publiceren geregeld sectorrapporten, risicoanalyses en economisch nieuws. Maar we delen ook graag relevante whitepapers en tips over creditmanagement.

Onze service vanuit meer dan 50 landen wereldwijd

Onze ervaring en wereldwijde aanwezigheid betekenen dat we uw zakelijke behoeften begrijpen en flexibel zijn om nieuwe markten te ondersteunen. Meer dan 1500 toegewijde Euler Hermes risico-analisten wereldwijd werken samen met de Nederlandse collega's van Euler Hermes om uw bedrijf te bedienen.

Veilig en vertrouwd zakendoen met Euler Hermes

 

Onbetaalde rekeningen zijn vaak het gevolg zijn van onvoldoende kennis over de solvabiliteit van uw klant. Euler Hermes heeft uitgebreide en diepgaande kennis van bedrijven, sectoren en economische trends. Alles wat u moet weten over uw klanten, uw potentiële klanten en uw markt om vol vertrouwen door te groeien. Naast onze economische en sectorkennis delen wij ook graag onze kennis over credit management onderwerpen. Zodat u kunt werken aan uw groeiambities in binnen- en buitland.

Uw meest stabiele partner voor credit management

  • AA Score door Standard & Poor's

  • 1130 risico-analisten in meer dan 50 landen

  • Meer dan 100 jaar ervaring wereldwijd

  • Wereldmarktleider Kredietverzekeringen

  • Onderdeel van Allianz

Contact opnemen met Euler Hermes

Onze klanten bellen gratis naar de afdeling Customer Advice and Solutions (CAS) via telefoonnummer 0800-3853765 of e-mail CAS@eulerhermes.com. De collega's van CAS zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Bent u nog geen klant en wilt u meer informatie over een kredietverzekering? Of wilt u vrijblijvend een afspraak met ons maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

Ja, neem contact met mij op

 
 
Informatie of afspraak?
073 688 99 99