Kredietverzekeraar Euler Hermes

Euler Hermes in Nederland

 

 

Welkom bij kredietverzekeraar Euler Hermes Nederland! Al ruim 25 jaar helpt Euler Hermes ondernemers in Nederland met inzicht over en oplossingen voor haar betaalrisico’s. We bieden hiervoor kredietverzekeringen, bankgaranties en internationale incasso.Kredietverzekeraar Euler Hermes heeft uitgebreide kennis van bedrijven, sectoren en economische trends wereldwijd. Alles wat u moet weten over uw klanten, uw potentiële klanten en uw markt om vol vertrouwen door te groeien. Deze kennis vormt de kern van de oplossingen die we aanbieden.
 
Onderstaand leest u meer over de producten en diensten van Euler Hermes Nederland. Wilt u meer lezen over de Euler Hermes Groep? Kijk dan op onze corporate website.
 
​​

Kredietverzekering

Dankzij onze kredietverzekering kunnen klanten van elke omvang vol vertrouwen zakendoen in binnen- en buitenland. We helpen u de juiste klanten te kiezen om zaken mee te doen en zorgen dat uw facturen betaald worden.
Kredietverzekering    

Incasso

Uw incassobureau moet financieel sterk en betrouwbaar zijn zodat u met een gerust hart zakendoet. De krachtige combinatie van een internationaal incassobureau en kredietverzekeraar met een wereldwijd incassonetwerk maken Euler Hermes úw partner in binnen- en buitenland.
Incasso    

Garantie

Uw zakenpartners kunnen vragen om (bank)garanties om er zeker van te zijn dat u uw verplichtingen nakomt. Een (bank)garantie van Euler Hermes geeft de zekerheid die ze nodig hebben. Als u uw verplichtingen niet kan nakomen, dan is uw relatie zeker van schadevergoeding.
Garantie    
    Wat zijn de gevolgen voor uw bedrijf als uw grootste klant failliet gaat?
    Onze kredietverzekering beschermt u tegen handels- en betaalrisico's.
    Bel 073 688 96 76