Sponsoring Euler Hermes | Villa pardoes 

Mede door deze samenwerking draagt Euler Hermes bij aan de exploitatie van de onlangs uitgebreide Villa. Hierdoor kunnen jaarlijks zo’n zeshonderd gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind een week gratis vakantie vieren in Villa Pardoes.

Over Villa Pardoes

Villa Pardoes

Villa Pardoes  biedt een onvergetelijke vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale ruimte. 

Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen en ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat door de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren.

Dit jaar heeft Villa Pardoes haar capaciteit met 50% vergroot, waardoor nu wekelijks 12 gezinnen ontvangen kunnen worden. Met een bezetting van bijna 100% komt dit neer op zo’n 600 gezinnen per jaar, waardoor wij onze wachtlijst kunnen inkorten. Meer informatie over Villa Pardoes treft u aan op de website www.villapardoes.nl.