Wij helpen bedrijven hun groeiambities waar te maken 

Kredietverzekeraar Euler Hermes heeft uitgebreide kennis van bedrijven, sectoren en economische trends wereldwijd. Deze kennis vormt de kern van de oplossingen die we aanbieden. Altijd afgestemd op uw bedrijfsrisico's. Of u nu MKB-er, Grootbedrijf of Multinational bent. Euler Hermes denkt met elk type bedrijf mee over de mogelijkheden om veilig en verantwoord te groeien. In binnen-en buitenland. 

KREDIETVERZEKERING

Veilig groeien met onze informatie

Lees verder

arrow-light-round-right-circle

INCASSO

Uw cashflow blijft gewaarborgd

Lees verder

arrow-light-round-right-circle

GARANTIES

Waarborg uw contractuele verplichtingen

 

Lees verder

arrow-light-round-right-circle

Onze kennis neemt uw zorgen weg

U wilt graag groeien. Hiervoor bent u continu op zoek naar nieuwe klanten en markten. Maar nieuwe en soms ook onbekende markten brengen tegelijkertijd risico’s met zich mee. Want, hoe weet u of uw afnemer de factuur wel betaalt? U wilt profiteren van export en niet dat uw bedrijf in de financiële problemen belandt. U doet er dan ook verstandig aan u te verdiepen in de risico’s die u loopt. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.


Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij veel kennis in huis over bedrijven in binnen- en buitenland. Lokale risico-analisten in meer dan 50 landen zijn continu voor u op zoek naar informatie over uw afnemers. En gaan in gesprek met bedrijven om inzicht te krijgen in de financiële gezondheid. Deze informatie is de basis om uw risico op schade te verkleinen. Deze kennis delen we graag met u.​ Op deze manier bepaalt u zelf hoe u omgaat met uw betaalrisico's en veilig en onbezorgd kunt ondernemen. 

Een kredietverzekering helpt u veilig en verantwoord zakendoen

Wij helpen bedrijven grip te krijgen op de toekomst. Met de kracht van onze unieke informatie-database kunt u veilig werken aan uw groeiambities. Met een kredietverzekering ontvangt u informatie over de financiële situatie van uw klant, professionele incassoservice en schade-uitkering als uw klant zijn facturen toch niet betaalt. Zo kunt u veilig zakendoen in binnen- en buitenland.​​

Ja, ik wil meer informatie

 
 
Informatie of afspraak?
073 688 99 99