High Tech Kredietverzekering

De ultieme combinatie tussen innovatie en zekerheid

 

 

De High Tech sector is constant in beweging, met veel concurrentie en marges die onder druk staan. U wilt dus snel commercieel handelen, zodat u kunt blijven groeien en op het juiste moment nieuwe kansrijke markten betreden. Zekerheid bij zakendoen is van essentieel belang voor de continuïteit van uw onderneming. De High Tech Kredietverzekering biedt u de juiste instrumenten om uw betalingsrisico’s te beheersen.


Kenmerken van de High Tech Kredietverzekering
Het risico dat uw klanten uw facturen niet betalen kan ingrijpende financiële gevolgen hebben. Of u nu zaken doet in binnen- of buitenland, voor alle soorten ondernemingen is er een flexibel op te bouwen kredietverzekering die precies aansluit op de behoefte binnen uw branche.

 

De High Tech Kredietverzekering heeft standaard de volgende, specifieke voorwaarden:

  • De directe kosten voor de betreffende levering worden standaard afgedekt. Deze kosten worden 6 maanden vóór de verzending van de eerste factuur gemaakt. Vooral wanneer u kapitaalgoederen produceert is deze bepaling onmisbaar.
  • In praktijk komt het vaak voor dat de laatste 10% van een projectoplevering pas een aantal maanden na eindoplevering kan worden uitgefactureerd. Daar is de High Tech Kredietverzekering op toegerust. Deze oplossing staat toe dat u de laatste 10% tot 5 maanden uitgesteld factureert.
  • Wanneer uw levering betwist wordt, kunt u om uw cashflow te beschermen, een voorlopige schade-uitkering krijgen op betwiste vorderingen. 

Uw voordelen

  • Afgestemd op de specifieke behoeftes en risico's in de High Tech sector
  • Gunstige voorwaarden om snel en veilig zaken te doen
  • Relevante, sectorspecifieke informatie beschikbaar
​​​​

Sectorkennis High Tech

Whitepaper High Tech Euler Hermes Kredietverzekeringen
Download nu onze whitepaper    

Meer informatie?

Neem contact op met Euler Hermes
  Neem direct contact op