Brancheorganisaties en brokers


  • Brancheorganisaties
  • Brokers

​​Dankzij ons eigen kenniscenter hebben wij informatie over de financiële vooruitzichten van branches. Enkele malen per jaar brengen wij magazines uit over de financiële vooruitzichten van belangrijke branches wereldwijd.

Klik hieronder op één van de branches voor meer informatie:

Branchepolis
Euler Hermes heeft goede samenwerkingsverbanden met verschillende toonaangevende brancheorganisaties in Nederland. Hierdoor kunnen wij in samenwerking met onze partners een branchekredietverzekering aanbieden die optimaal aansluit bij uw branche en de behoeften van haar leden. ​​

Brokers staan centraal binnen Euler Hermes. In samenwerking met de broker willen wij onze verzekerden zo goed mogelijk van dienst zijn. Brokers beschikken, net als Euler Hermes, over kennis omtrent kredietverzekeren. Zij zijn op de hoogte van de verschillende innovatieve producten en diensten die Euler Hermes levert. Daarnaast zijn zij bekend met ons online systeem EOLIS.
 
Bent u een broker en wilt u kredietverzekeringen toevoegen aan uw pakket? Neem dan contact op met Euler Hermes 0800-385 37 65.