Goed dat u geïnteresseerd bent in Euler Hermes!

Euler Hermes is wereldwijds grootste kredietverzekeraar. Al meer dan 100 jaar biedt Euler Hermes haar klanten in meer dan 50 landen op maat advies, producten en diensten aan om handels- en betalingsrisico’s te verkleinen en af te dekken.

Euler Hermes Nederland werkt samen met Crediteurenlijst.nl

Euler Hermes werkt samen met Crediteurenlijst.nlVia deze website biedt Euler Hermes preventietips en andere nuttige informatie op het gebied van creditmanagement aan. Zo kunt u toekomstige schades wellicht voorkomen.

Deze tips stelt het creditmanagement adviesteam van Euler Hermes Nederland op. U ontvangt deze tips in uw insolventie-updates. Crediteurenlijst.nl biedt namelijk niet alleen goede services aan als een debiteur failliet is gegaan. Maar wijst haar klanten ook graag op mogelijkheden om schade te voorkomen. Daarom is de samenwerking met Euler Hermes een logische stap.

Wilt u meer weten over het afdekken van uw debiteurenrisico’s?

Vul dan het contactformulier in. De risico-adviseur van Euler Hermes komt graag bij u langs voor een nadere kennismaking. In een eerste gesprek inventariseren wij uw risico’s en uw wensen en geven wij vrijblijvend een op maat advies.

Heeft u nog vragen over deze samenwerking? Dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@eulerhermes.nl of bellen naar 073-688 99 99.

Meer informatie