Euler Hermes > Euler Hermes in Nederland > Customer Advice and Solutions

Customer Advice and Solutions

Snel antwoord op al uw vragen

 

 

Customer Advice and Solutions is de afdeling van Euler Hermes die u antwoord geeft op al uw vragen. U kunt hier terecht voor vragen over uw polis of ons online systeem EOLIS, maar ook voor vragen over een limiet, incassodossier of schadeclaim.


Wij staan op werkdagen van 08.30 - 17.30 uur voor u klaar

Bel ons kosteloos op telefoonnummer 0800 - 3853765 of stuur een e-mail naar cas@eulerhermes.com. 


Jessica.jpg

Jessica Knops


 

“Ik houd goed in de gaten hoe kórt de tijd is tussen vraag en antwoord, zodat we klanten niet alleen kennis maar ook efficiëntie kunnen bieden. Klanten weten dat ze daarom bij ons altijd terecht kunnen, ook wanneer iets meteen geregeld moet worden.”
Reinier.jpg

Reinier Wolf


 

“Ik vind het belangrijk dat de klant zich vertrouwd voelt met onze organisatie. Wij spelen, als eerste aanspreekpunt, hier een belangrijke rol in. Duidelijk en vriendelijk communiceren is van groot belang. En snelheid is natuurlijk ook belangrijk.”
Leidy 2.jpg

Leidy van der Velden


 

“Ik vind persoonlijk contact met de klant belangrijk, zodat hij of zij zich gehoord voelt. Ieder verhaal is anders, maar we hebben alle expertise in eigen huis zodat we iedereen snel, professioneel en bovenal vriendelijk verder kunnen helpen.”

Ronald.jpg

Ronald van erven 

“Iedereen heeft recht op goede service, ongeacht de complexiteit van de situatie. Evenals mijn collega’s verdiep ik me altijd goed in het verhaal van de klant. Op die manier kunnen we een efficiënte, maar ook persoonlijke afhandeling van vragen garanderen.”

 

Patricia.jpg

Patricia Rikkerink 

“Mijn passie is om elke klant een kwaliteitsvolle service te verlenen. Ik zet daar alle mogelijke middelen en personen binnen onze organisatie voor in. Ik ben pas tevreden, als de klant tevreden is met de afhandeling van zijn of haar vragen.”Wat mag u van ons verwachten?


• Altijd bereikbaar tijdens kantooruren
• Geen telefoonmenu, maar direct iemand aan de lijn
• Snel antwoord op alle vragen
• Op maat een deskundig advies
• Één gratis telefoonnummer en e-mailadres


Volg de gratis workshop 'Hoe werkt de kredietverzekering'

Wilt u meer informatie over het proces van uw kredietverzekering? Geef u dan op voor de workshop kredietverzekeren via www.mijneulerhermes.nl

 

 

     

 

     

 

     
    Inschrijven nieuwsbrief Euler Hermes