• Volg Euler Hermes!TwitterNieuwsbriefRSSLinkedIn

   

 • EOLISUw online service
 • Offerte aanvragen

  Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vraag deze dan hier online aan!

 • Economische trends

  Lees de laatste economische ontwikkelingen in uw sector

 • Contact

  Wij staan u graag te woord

 • Boek Kredietverzekering​Interesse? Bestel het dan nu!
 • MediaPers, documenten en downloads​
Euler Hermes

› MKB

Wist u dat 50% van de faillissementen wordt veroorzaakt door wanbetaling? Wij bieden eenvoudige en betaalbare oplossingen om dit risico te beperken via onze kredietverzekering en incasso.

› Grootbedrijf

Wilt u veilig zaken doen in binnen- en buitenland? Euler Hermes biedt oplossingen voor uw debiteurenrisico’s, toegespitst op uw sector en omvang. Zowel nationaal als internationaal.

› Multinationals

Wereldwijd uw handelsdebiteuren veilig stellen en dit alles met  één contract? Wij maken dit mogelijk met onze one-stop-shop, een toegewijd team van experts en een uniek portfolio van diensten.

› Klanten Rabobank

Levert u op rekening aan zakelijke afnemers? Dan loopt u het risico dat uw facturen niet worden betaald. Speciaal voor de Rabobank bieden wij oplossingen om dit risico af te dekken.
LAATSTE NIEUWS - ECONOMISCHE TRENDS
26 juni 2015
Rijke landen zijn de komende jaren de drijvende kracht achter de groei van de wereldeconomie. Hiermee nemen ze de positie over van BRIC-landen: Brazilië, Rusland, India en China. Dat meldt de halfjaarlijkse economische raming van de Wereldbank. De groei van de wereldeconomie wordt geschat op 2,8% in tegenstelling tot 3% in januari. >> Lees verder
17 juni 2015
Mkb positiever over beschikbaarheid externe financiering in eurozone
Het mkb vindt de beschikbaarheid van externe financiering het afgelopen half jaar verbeterd. Dat blijkt uit het halfjaarlijkse onderzoek van de ECB: de ‘Survey on the access to finance of enterprises’. Banken versoepelden de voorwaarden voor het afsluiten van een lening en de economische vooruitzichten hebben minder negatieve effecten op de financiering dan voorheen. >> Lees verder

Euler Hermes

Volg ons op:
EH Matters
Nieuwsbrief
6
 x per jaar in uw mailbox


 

 

 
> Schrijf nu in

  
"Welkom bij Euler Hermes Nederland! Al ruim 25 jaar helpt Euler Hermes ondernemers in Nederland met inzicht over en oplossingen voor haar betaalrisico’s. We bieden hiervoor kredietverzekeringen, garanties en incasso. Zo stimuleren wij veilig zaken, in binnen- en buitenland."