• Volg Euler Hermes!TwitterNieuwsbriefRSSLinkedIn

   

 • EOLISUw online service
 • Offerte aanvragen

  Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vraag deze dan hier online aan!

 • Economische trends

  Lees de laatste economische ontwikkelingen in uw sector

 • Contact

  Wij staan u graag te woord

 • Boek Kredietverzekering​Interesse? Bestel het dan nu!
 • MediaPers, documenten en downloads​
Euler Hermes

› MKB

Wist u dat 50% van de faillissementen wordt veroorzaakt door wanbetaling? Wij bieden eenvoudige en betaalbare oplossingen om dit risico te beperken via onze kredietverzekering en incasso.

› Grootbedrijf

Wilt u veilig zaken doen in binnen- en buitenland? Euler Hermes biedt oplossingen voor uw debiteurenrisico’s, toegespitst op uw sector en omvang. Zowel nationaal als internationaal.

› Multinationals

Wereldwijd uw handelsdebiteuren veilig stellen en dit alles met  één contract? Wij maken dit mogelijk met onze one-stop-shop, een toegewijd team van experts en een uniek portfolio van diensten.

› Klanten Rabobank

Levert u op rekening aan zakelijke afnemers? Dan loopt u het risico dat uw facturen niet worden betaald. Speciaal voor de Rabobank bieden wij oplossingen om dit risico af te dekken.
LAATSTE NIEUWS - ECONOMISCHE TRENDS
15 mei 2015
De overtuigende verkiezingsoverwinning van de conservatieven betekent dat premier David Cameron zijn belofte moet waarmaken en een referendum houdt waarin de Britten beslissen of Groot Brittannië uit de EU zal stappen. Als vierde handelspartner, maakt Groot-Brittannië een belangrijk deel uit van de Nederlandse uitvoer. Voor Groot-Brittannië geldt omgekeerd hetzelfde. >> Lees verder
6 mei 2015
Europese Commissie voorspelt aantrekkelijke situatie MKB
Het economisch vertrouwen neemt toe in Europa. In de lenteprognose stelt de Europese Commissie de stijgingen van het consumentenvertrouwen en de economische groei voor veel landen naar omhoog bij. Hierdoor nemen naar verwachting kansen voor veel MKB’ers toe. >> Lees verder

Euler Hermes

Volg ons op:
EH Matters
Nieuwsbrief
6
 x per jaar in uw mailbox


 

 

 
> Schrijf nu in

  
"Welkom bij Euler Hermes Nederland! Al ruim 25 jaar helpt Euler Hermes ondernemers in Nederland met inzicht over en oplossingen voor haar betaalrisico’s. We bieden hiervoor kredietverzekeringen, garanties en incasso. Zo stimuleren wij veilig zaken, in binnen- en buitenland."