• Volg Euler Hermes!TwitterNieuwsbriefRSSLinkedIn

   

 • EOLISUw online service
 • Offerte aanvragen

  Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vraag deze dan hier online aan!

 • Economische trends

  Lees de laatste economische ontwikkelingen in uw sector

 • Contact

  Wij staan u graag te woord

 • Boek Kredietverzekering​Interesse? Bestel het dan nu!
 • MediaPers, documenten en downloads​
Euler Hermes

› MKB

Wist u dat 50% van de faillissementen wordt veroorzaakt door wanbetaling? Wij bieden eenvoudige en betaalbare oplossingen om dit risico te beperken via onze kredietverzekering en incasso.

› Grootbedrijf

Wilt u veilig zaken doen in binnen- en buitenland? Euler Hermes biedt oplossingen voor uw debiteurenrisico’s, toegespitst op uw sector en omvang. Zowel nationaal als internationaal.

› Multinationals

Wereldwijd uw handelsdebiteuren veilig stellen en dit alles met  één contract? Wij maken dit mogelijk met onze one-stop-shop, een toegewijd team van experts en een uniek portfolio van diensten.

› Klanten Rabobank

Levert u op rekening aan zakelijke afnemers? Dan loopt u het risico dat uw facturen niet worden betaald. Speciaal voor de Rabobank bieden wij oplossingen om dit risico af te dekken.
LAATSTE NIEUWS - ECONOMISCHE TRENDS
14 juli 2015
De bouw- en retailsector bevinden zich nog altijd in een recessie, maar de vooruitzichten zijn licht optimistisch. De sectoren kampen al jaren met eencrisis en vooruitzichten wat betreft winstgevendheid en liquiditeit zijn nog altijd zeer negatief. Het risico op faillissement in deze sectoren blijft dan ook hoog. Toch zijn er voorzichtige tekenen dat beide sectoren binnenkort iets positiever naar de toekomst kunnen kijken: specifieke sectoren in de non-food-retailsector hebben de bodem inmiddels bereikt. Ook een toenemende vraag in de bouwsector lijkt op optimisme.  >> Lees verder
7 juli 2015
Agri-Foodsector kijkt aan tegen positieve vooruitzichten
De vooruitzichten voor de Agri-Foodsector zijn positief. De vraag in de sector lijkt op middellange termijn te stijden. Ook verbeteren diverse externe factoren, zoals regelgeving en het politieke klimaat. De vooruitzichten voor de algehele winstgevendheid en liquiditeit in de sector blijven stabiel, maar positief. Het risico op faillissement binnen de sector is vanwege de solide basis en positieve vooruitzichten dan ook laag. >> Lees verder

Euler Hermes

Volg ons op:
EH Matters
Nieuwsbrief
6
 x per jaar in uw mailbox


 

 

 
> Schrijf nu in

  
"Welkom bij Euler Hermes Nederland! Al ruim 25 jaar helpt Euler Hermes ondernemers in Nederland met inzicht over en oplossingen voor haar betaalrisico’s. We bieden hiervoor kredietverzekeringen, garanties en incasso. Zo stimuleren wij veilig zaken, in binnen- en buitenland."