Een grote order | Veilig zaken doen met de kennis van Euler Hermes

U heeft een mooie, nieuwe order binnen. Maar de waarde van de order is groot, groter dan u gewend bent. En u heeft nog nooit zaken gedaan met deze klant. Het zou u geruststellen als u zeker weet dat deze klant straks wel de factuur betaalt. 

Onbetaalde rekeningen zijn vaak het gevolg zijn van onvoldoende kennis over de solvabiliteit van de klant. Met een kredietverzekering van Euler Hermes kunt u op elk gewenst moment gebruik maken van onze kennis over uw propsects en klanten. Euler Hermes heeft uitgebreide en diepgaande kennis van bedrijven, sectoren en economische trends. Alles wat u moet weten over uw klanten, uw potentiële klanten en uw markt om vol vertrouwen door te groeien.

Onze kredietanalisten en risico-experts zijn over de hele wereld gevestigd in meer dan 50 landen, waardoor we altijd in de buurt zijn van uw bedrijf.

Door onze lokale aanwezigheid, krijgen we een ongeëvenaard inzicht in uw wereld en uw bedrijfstak. Deze kennis vormt de kern van de oplossingen die we aanbieden. Bovendien hebben we onze eigen economen die voortdurend de wereldwijde economische trends analyseren om u de inzichten te bieden die u nodig hebt voor uw succes. Ze leveren meer dan alleen ruwe cijfers - u kunt profiteren van hun gedegen kennis en ervaring.  Wij leveren u optimale kennis om goed gefundeerde beslissingen over uw klanten en potentiële klanten te nemen. Zo dragen we bij aan de succesvolle groei van uw bedrijf.

Een kredietverzekering neemt uw zorgen over nieuwe klanten weg

Geen enkel bedrijf zit erop te wachten: facturen die niet betaald worden. Met een kredietverzekering hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken. U ontvangt informatie over de financiële situatie van uw klant, professionele incassoservice en schade-uitkering als uw klant zijn facturen toch niet betaalt. Zo kunt u veilig zakendoen in binnen- en buitenland.​​

Ja, ik wil meer informatie

 
 
Informatie of afspraak?
073 688 99 99