Weet zeker met wie u zakendoet!

U en uw afnemers. Al jaren een prima samenwerking. Nooit problemen. Tijdige levering, tijdige betaling. Vertrouwen voor de toekomst. Maar zelfs een betrouwbare zakenpartner kan in financiële problemen komen. En wat weet u eigenlijk van die nieuwe afnemer? Is die financieel zo stabiel als hij zich voordoet. Eén niet-betalende klant kan het voortbestaan van uw onderneming in gevaar brengen. Goed debiteurenbeheer helpt u bij het krijgen van uw geld. Dit is goed voor het werkkapitaal van uw onderneming. En daarmee het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit en voorwaarde voor groei.

Check de kredietwaardigheid van uw 3 belangrijkste afnemers

Op deze manier krijgt u inzicht in de financiële situatie van uw belangrijkste klanten. Vult u daarvoor het onderstaand formulier in. U ontvangt dan binnen 3 werkdagen de resultaten in uw mailbox.

Vul onderstaande gegevens in

Uw gegevens

 

Afnemer 1

 

Afnemer 2

 

Afnemer 3

 

Overige vragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw keuze voor Euler Hermes
G1 Al ruim 25 jaar helpt kredietverzekeraar Euler Hermes ondernemers in Nederland veilig en vertrouwd zakendoen. 1500 risico-experts in 50 landen staan dagelijks voor u klaar. Wereldmarktleider Euler Hermes is met haar AA- rating een zeer betrouwbare partner in binnen- en buitenland.  Allianz

 
Allianz
                
+31 (0)73 688 96 76