Onze kennis, uw succes

Veilig en vertrouwd zaken doen met Euler Hermes

​​​We weten dat onbetaalde rekeningen vaak het gevolg zijn van onvoldoende kennis over de solvabiliteit van de klant. Klanten kunnen op elk gewenst moment gebruik maken van onze kennis om hun succes te vergroten.


Euler Hermes heeft uitgebreide en diepgaande kennis van bedrijven, sectoren en economische trends - meer dan al onze concurrenten. Alles wat u moet weten over uw klanten, uw potentiële klanten en uw markt om vol vertrouwen door te groeien.
 
Onze kredietanalisten en risico-experts zijn over de hele wereld gevestigd in meer dan 50 landen, waardoor we altijd in de buurt zijn van uw bedrijf. We hebben onze teams zorgvuldig gesitueerd, in de buurt van uw activiteiten, zodat ze als uw 'ogen en oren' kunnen dienen. Door alles goed in de gaten te houden, krijgen we een ongeëvenaard inzicht in uw wereld en uw bedrijfstak. Deze kennis vormt de kern van de oplossingen die we aanbieden.
 
Bovendien hebben we onze eigen economen die voortdurend de wereldwijde economische trends analyseren om u de inzichten te bieden die u nodig hebt voor uw succes. Ze leveren meer dan alleen ruwe cijfers - u kunt profiteren van hun gedegen kennis en ervaring.
 
Door u optimale kennis te verschaffen om goed gefundeerde beslissingen over uw klanten en potentiële klanten te nemen, dragen we bij aan de succesvolle groei van uw bedrijf.

  Sectoranalyses en rapporten

Economische ontwikkelingen

  Risicoanalyse in 241 landen

Economische ontwikkelingen
    Wilt u het échte verhaal horen?
     
    Onze klanten vertellen graag hoe een kredietverzekering helpt in het veilig zakendoen en groeiambities waar te maken.