Garanties en Borgstellingen | Zekerheid voor u en uw klanten

 

Geef uw (internationale) klanten zekerheid zodat u onbezorgd zaken kunt doen. Met een door u afgegeven garantie weten klanten dat u uw contractuele verplichtingen kunt nakomen zolang zij aan hun leveringsvoorwaarden voldoen. Kunt u uw verplichtingen toch niet meer nakomen? Dan kan uw klant de door haar geleden schade te verhalen door middel van het claimen van de garantie.

Onze AA score van Standard & Poor's geeft uw financiële partners en begunstigden het vertrouwen om nationaal en internationaal zaken te doen.

Gebruik onze garanties en verminder de kredietfaciliteit bij uw bank. Bel vandaag nog voor een afspraak of meer informatie naar 020 696 39 41.

Wij kunnen elk type garantie verstrekken

 

Breid uw business uit naar nieuwe markten. Profiteer van wereldwijde trends, lokale aanwezigheid en diepgaande expertise om uw behoefte aan garanties te vervullen en zo uw (internationale) handel te bevorderen. Kies uit een breed scala aan garanties verstrekt via ons wereldwijde netwerk en ondersteund door de AA score van Standard & Poor’s.

Wij kunnen u helpen bij een garantiebehoefte vanaf 2,5 miljoen euro. Euler Hermes biedt een passende garantie aan voor bedrijven met een:

 • Omzet vanaf 25 miljoen euro

 • Eigen Vermogen vanaf 5 miljoen euro

(Internationale) Handel

Gegarandeerde betaling voor u en uw klanten

Lees verder

arrow-light-round-right-circle

Kapitaalgoederen

Vertrouw op ons internationale netwerk

Lees verder

arrow-light-round-right-circle

Bouw & Industrie

Sluit grote contracten af met vertrouwen

 

Lees verder

arrow-light-round-right-circle

Zo werkt een garantie bij Euler Hermes

 1. Behoefte bepalen
  Stel vast of u voor een contract een garantie, waarborg of andere zekerheidsvorm nodig heeft.

 2. Risico analyse
  Verstrek ons de volledige informatie dat ons team van specialisten beoordeelt. Zij bespreken de resultaten met u en geven op basis hiervan een advies.

 3. Garantie opstellen
  Wij staan garant als een volledig onafhankelijke waarborg voor uw contract, en handelen volgens vooraf vastgelegde en overeengekomen voorwaarden

 4. Schade beperken
  De schade die voor u is ontstaan, kan via de garantie worden verhaald als de contractant vanwege faillissement of een andere reden niet meer kan betalen.

 

In onderstaande video leggen wij u graag uit hoe de garantie werkt:

 

 
 
Informatie of afspraak?
020 696 39 41