Een garantie van Euler Hermes biedt zekerheid naar uw klant of een derde partij. Met deze garantie waarborgt u uw contractuele verplichtingen. Kunt u uw verplichtingen niet meer nakomen? Dan is uw zakenpartner of een derde partij in staat de de door haar geleden schade te verhalen door middel van het claimen van de garantie. Door onze AA-rating zijn wij een zeer stabiele en betrouwbare partij voor uw garanties.
  • Geen kapitaalbeslag op de kredietfaciliteit bij uw bank.
  • Uitgebereid internationaal netwerk met kantoren in meer dan 55 landen wereldwijd.
  • Garantie-afgifte binnen 24 uur.
  • Persoonlijk en proactief contact door gespecialiseerd EH Garantie team.
  • Gelijkwaardig aan garanties van grote banken door onze AA-Rating van Standard & Poor's.

Onze diepgaande en jarenlange kennis van deze sectoren zorgt voor een professionele oplossing en snelle service. Bovendien bieden wij naar wens maatwerk, zowel met onze contractdocumentatie als de individuele garanties die per sector kunnen verschillen. Wij bieden garanties aan voor onder ander de volgende sectoren:

Wij kunnen u helpen bij een garantiebehoefte vanaf 2,5 miljoen euro

Euler Hermes biedt een passende garantie aan voor bedrijven met een:

  • Omzet vanaf 25 miljoen euro
  • Eigen Vermogen vanaf 5 miljoen euro

Garanties zijn in diverse marktsegmenten een algemeen aanvaard en vaak voorgeschreven instrument om (contractuele) relaties tussen partijen mogelijk te maken. Dit geldt voor de publieke sector waar de verplichting tot het stellen van garanties voortkomt uit wet- en regelgeving. Ook in de private sector worden garanties gevraagd, waar contractuele afspraken aan ten grondslag liggen. Een garantie biedt zekerheid naar de begunstigde (uw klant of een derde partij) waarmee uw (contractuele) verplichtingen worden gegarandeerd. Door deze zekerheid kunt u blijven werken aan uw groeiambities.