Garanties voor (internationale) handel

 

Als u internationaal zakendoet, bewijst een namens u afgegeven garantie dat u uw contractuele verplichtingen kunt nakomen. Kunt u uw verplichtingen toch niet meer nakomen? Dan kan uw zakenpartner of bijvoorbeeld de douane de door haar geleden schade te verhalen door de garantie te claimen. Door ons internationale netwerk sluiten onze garanties aan bij de lokale zakelijke en juridische praktijken ter ondersteuning van uw bedrijf. U kunt vertrouwen op onze AA rating van Standard & Poor's en wereldwijde netwerken om de juiste oplossing te vinden, overal ter wereld.

Geef uw internationale leveranciers zekerheid zodat zij leveren volgens afspraak. Bel vandaag nog voor een afspraak of meer informatie: 020 696 39 41.

Voor het mogen verrichten van douaneformaliteiten heeft u diverse vergunningen nodig. Denk hierbij aan opslag, douanevervoer en tijdelijke invoer. ​Eén van de voorwaarden van dit soort vergunningen is dat u een zekerheid (garantie) moet verstrekken voor het geval u niet aan uw verplichtingen tegenover de douane kunt voldoen.

Kenmerken:

 • Uitstel van betaling van accijnzen en invoerrechten

 • Vereenvoudigd grensoverschrijdend vervoer

De EU kent een aantal regelingen om de interne markten te beschermen en te ondersteunen en de export te bevorderen. ​U dient voor de uitvoering en of het gebruik van deze regelingen aan de controlerende instanties garanties te verstrekken. Deze garanties dienen als zekerheid voor het geval u niet meer aan uw verplichtingen kunt voldoen.

Kenmerk:

 • Voorwaarde om toegang te krijgen tot bestaande EU regelingen

Schrijft u in op een tender of aanbesteding? Dan kan het zijn dat uw opdrachtgever vraagt om een garantie. U kunt bij ons terecht voor elk type garantie. Welke garantie ook nodig heeft, met onze AA score van Standard & Poor's wordt onze garantie altijd geaccepteerd. 

Gebruik onze garanties om te groeien en verminder de kredietfaciliteit bij uw bank. Bel vandaag nog voor een afspraak of meer informatie naar 020 696 39 47.

U kunt bij ons terecht voor elk type garantie. Welke garantie ook nodig heeft, u profiteert altijd van de volgende voordelen:

 • Flexibel 
  Kies uit standaard of speciale voorwaarden zodat u en uw klant de garantie krijgen die aan beide behoeften voldoet.

 • Snel
  Bied uw afnemers direct de zekerheid dat u uw verplichtingen nakomt zoals contractueel gesproken. De meeste garanties geven wij binnen 24 uur af.

 • Betrouwbaar 
  Biedt uw klant financiëele zekerheid, ondersteund door een groot wereldwijde netwerk en zeer stabiele partij met een AA score van Standard & Poor’s.

Gebruik onze garanties en verminder de kredietfaciliteit bij uw bank. Bel vandaag nog voor een afspraak of meer informatie naar 020 696 39 47.

 
 
Informatie of afspraak?
020 696 39 41