Incasso | Zo krijgt u uw facturen toch betaald

 
Uw incassobureau moet financieel sterk en betrouwbaar zijn. Op die manier kunt u met een gerust hart zakendoen. Onze kennis en een wereldwijd incassonetwerk in meer dan 50 landen maken Euler Hermes úw partner in binnen- en buitenland. Incasso is standaard onderdeel van onze kredietverzekering.

Bekijk onderstaande video hoe goed incasso wanbetaling kan voorkomen:

Incasso | Zo werkt het

Ons primaire doel is zo snel mogelijk volledige betaling zeker te stellen, terwijl de relatie met uw klant in stand blijft. Onze beproefde aanpak bij het wereldwijd innen van achterstallige facturen voor bedrijven van welke aard en omvang dan ook, is gebaseerd op meer dan 100 jaar specialistische ervaring met incasso.​​​​

>> Zo werkt het incassoproces in Nederland

Incasso via kredietverzekeraar Euler Hermes

Incasso kan ongelooflijk lastig zijn, vooral in economisch barre tijden. U kunt het probleem dan ook het best zo snel mogelijk aanpakken. Er is één manier om dubieuze afnemers aan te pakken en dat is ze vóór te zijn. Als u nog nooit de incasso aan derden hebt toevertrouwd, bent u er wellicht wat huiverig voor, maar bij Euler Hermes doen we er alles aan om uw afnemers zo professioneel te benaderen, alsof het onze eigen klanten zijn.

Heeft u last van onbetaalde facturen? Onze lokale en internationale incassospecialisten innen als onderdeel van uw kredietverzekering onbetaalde facturen voor u.

>> Daarom kiest u voor incasso door Euler Hermes

Een kredietverzekering helpt u veilig en verantwoord zakendoen

Met de kracht van onze unieke informatie-database en ervaren collega's kunt u veilig werken aan uw groeiambities. Met een kredietverzekering ontvangt u informatie over de financiële situatie van uw klant, professionele incassoservice en schade-uitkering als uw klant zijn facturen toch niet betaalt. Zo kunt u veilig zakendoen in binnen- en buitenland.

Ja, ik wil meer informatie

ZeKER VAN UW   
GELD met
goed incasso
 
9 Tips | Inclusief
voorbeeldbrieven