Incasso | Standaard onderdeel van uw kredietverzekering

​ 

Achterstallige betalingen zijn helaas onvermijdelijk in het zakenleven. In een ideale wereld zou u nooit met incasso te maken krijgen, maar de realiteit is anders. Met onze hulp kunt u zich echter de moeite besparen om zelf achter openstaande facturen aan te gaan, waar uw klant zich ook bevindt. Onze incasso dienstverlening is namelijk standaard inbegrepen in uw kredietverzekering. 

Incasso kan ongelooflijk lastig zijn en u kunt het probleem dan ook het best zo snel mogelijk aanpakken. Bij Euler Hermes doen we er alles aan om uw klanten zo professioneel mogelijk te benaderen, alsof het onze eigen klanten zijn. De goodwill tussen u en uw klanten is tenslotte een van uw belangrijkste bedrijfsmiddelen.

Incasso door Euler Hermes: internationale standaarden

Bij Euler Hermes helpen we uw vorderingen te innen via allerlei internationale oplossingen voor incasso. We werken in elke markt en elke tijdzone, onderhandelen in diverse talen en kennen de fijne kneepjes van de wetgeving ter plaatse. Door onze aanwezigheid in meer dan 50 landen wereldwijd, kunt u vertrouwen op onze lokale expertise en kennis van de incasso-gebruiken waar ook ter wereld.

Download gratis onze whitepaper 'Incasso - 9 Tips'

Wij geven u in onze whitepaper 'Incasso - 9 tips' belangrijke tips zodat u uw debiteurenbeheer en incasso-activiteiten kunt optimaliseren. In deze whitepaper vindt u ook voorbeeldbrieven voor het sturen van een aanmaning of ingebrekestelling. Vul het formulier in en u ontvangt de link naar de whitepaper in uw mailbox.

Ja, stuur mij de gratis whitepaper

 
 
Facturen betaald krijgen?
Bel: 073 688 99 99