Incasso via Euler Hermes

 

 

Wij gaan achter uw onbetaalde facturen aan


voordelen incasso via Euler Hermes

  • Unieke combinatie tussen incassobureau en kredietverzekeraar
  • Eén aanspreekpunt voor al uw nationale en internationale vorderingen
  • Eenvoudig online indienen en monitoren van uw vorderingen
  • Realtime updates via ons online systeem Collections Online
  • Hoge succesratio’s in het minnelijk traject tegen marktconforme tarieven
  • Eenduidige communicatie en facturatie
  • Deelbetalingen worden tussentijds doorgestort 

U vist niet achter het net

Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van corporate incasso en kredietverzekeren en is onderdeel van Allianz. Al meer dan 110 jaar incasseren wij over de hele wereld en nemen wij in het land van uw debiteur zowel minnelijk als gerechtelijk de passende actie. Dankzij ons internationaal incassonetwerk en een keten van lokale Euler Hermes incassobedrijven in meer dan 20 landen, beschikken wij over uitstekende lokale kennis. 
 

Onze kracht


Als wereldmarktleider in kredietverzekeren hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van zakelijk incasso. Wij houden voor onze klanten de schade zo beperkt mogelijk.
Doordat we ’s werelds grootste kredietverzekeraar zijn, kunnen we in het incassotraject extra druk uitoefenen op uw debiteuren. U heeft bovendien toegang tot onze nationale en internationale juridische kennis op het gebied van leveringsvoorwaarden en betalingsrisico’s. 
 
 

SPECIALISTISCHE DESKUNDIGHEID


Anders dan andere bureaus voeren wij geen incasso bij particulieren uit. Omdat we van mening zijn dat we een specialistische taak hebben die specialistische kennis vergt, innen we alleen achterstallige betalingen van bedrijven. Daar is onze kennis op gericht en daarin hebben we een ongeëvenaarde ervaring.
 

Collections Online 

In uw online omgeving volgt u eenvoudig de status van uw vorderingen. Op elk gewenst moment vindt u in deze omgeving een overzicht van alle acties, correspondentie en documenten van uw bedrijf. Een overzicht van facturen, betalingen en alle kosten die aan uw afnemer worden doorbelast is ook standaard beschikbaar.

Wilt u meer informatie over onze incassodiensten? Neem dan direct contact op via telefoonnummer (+31)073-688 99 99.

​​​