Wat is incasso?

​Achterstallige betalingen zijn helaas onvermijdelijk in het zakenleven. In een ideale wereld zou u nooit met incasso te maken krijgen, maar de realiteit is anders. Met onze hulp kunt u zich echter de moeite besparen om zelf achter openstaande facturen aan te gaan, waar uw klant zich ook bevindt. 

 
Stel, u hebt goederen of diensten verkocht en uw klant een factuur gestuurd, maar u wacht nog steeds op de betaling. Dan bent u niet de enige. Helaas is dat schering en inslag in het huidige wereldwijde klimaat van recessie.
 
Onbetaalde facturen kunnen uw bedrijf ernstig schaden en zonder een adequate aanpak kunnen ze een nadelig effect op uw cashflow, omzet, kredietbeoordeling en zelfs bedrijfsreputatie hebben. Incasso kan ongelooflijk lastig zijn, vooral in economisch barre tijden, en u kunt het probleem dan ook het best zo snel mogelijk aanpakken.
 
Er is één manier om dubieuze debiteuren aan te pakken en dat is ze vóór te zijn. Als u nog nooit de incasso aan derden hebt toevertrouwd, bent u er wellicht wat huiverig voor, maar bij Euler Hermes doen we er alles aan om uw debiteuren zo professioneel te benaderen, alsof het onze eigen klanten zijn. De goodwill tussen u en uw klanten is tenslotte een van uw belangrijkste bedrijfsmiddelen.
 

  Incasso door Euler Hermes

Bij Euler Hermes helpen we uw vorderingen te innen via allerlei internationale oplossingen voor incasso.
 
We werken in elke markt en elke tijdzone, onderhandelen in diverse talen en kennen de fijne kneepjes van de wetgeving ter plaatse.
 
Bovendien kunt u ook van onze incassoservice profiteren als u geen kredietverzekeringspolis van ons hebt.