Onze incasso oplossingen

 

 

Ongeacht of u een kredietverzekeringspolis van ons heeft, kunnen we u te allen tijde onze incasso-oplossingen aanbieden wanneer de producten of diensten die u levert niet betaald worden, waar uw klant zich ook bevindt.

 
Het incasseren van oninbare vorderingen in binnen- en buitenland vraagt om lokale aanwezigheid. Daarom bieden we incasso-oplossingen aan over de hele wereld met behulp van het wereldwijde kantoren- en agentennetwerk van Euler Hermes, zodat we in het land van de vordering kunnen incasseren.
 
Via dit netwerk hebben we een onovertroffen kennis van lokale voorschriften en veel cultureel inzicht verworven. We werken in elke markt en elke tijdzone, onderhandelen in diverse talen en kennen de fijne kneepjes van de wetgeving ter plaatse.

uitgebreide service


We kunnen het volledige proces voor u afhandelen, van het eerste contact met de debiteur tot en met eventuele gerechtelijke stappen. Gedurende ons uitgebreide incassoproces houden we u regelmatig op de hoogte, persoonlijk en via Collections Online, zodat u precies weet hoe het met uw vordering staat.

Wilt u meer informatie over onze incassodiensten? Neem dan direct contact op via telefoonnummer (+31)073-688 99 32.​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​