Euler Hermes > Kredietverzekering > Multinationals

Een internationale oplossing op maat

Uw bedrijf opereert internationaal en streeft naar winstgevende groei en operational excellence. U hebt daarom behoefte aan verstandig risicobeheer en goed zicht op uw debiteurenbeheer wereldwijd. Net als bij elke multinational, is uw risicobeheerstrategie een complexe zaak. Wat u nodig hebt, is een programma op maat vom uw bedrijfsstrategie te ondersteuen. Euler Hermes World Agency kan u hierbij helpen.

World Program

■ Maatwerk programma
■ Vestigingen in 2 of meer landen
■ Omzet > 500 miljoen euro     

Transactional Cover

■ Middelange termijn (< 8 jaar)
Politieke risico's
Gestructureerde deals

Excess of Loss (XOL)

Niet-opzegbare dekking
■ Hoge zelfbeoordeling
■ Omzet > 100 miljoen euro
 

Online diensten

  Beheer online veilig uw 
  handelsvorderingen en profiteer 
  van real-time rapportages.

Een toegewijd team van experts en een uniek portfolio van diensten staan klaar om u te helpen in het beheer en verzekeren van uw uitstaande vorderingen. De combinatie van een kwalitatief goede service en expertise in lokale markten maakt het u als multinational mogelijk om: 

  • De efficiëntie te verhogen van het debiteurenbeheer van wereldwijde vorderingen.

  • De verliezen van handelsvorderingen te minimaliseren door de risico’s over te dragen.

  • De cash flow van uw bedrijf te verbeteren en toegang tot financiering van het werkkapitaal te bevorderen.

  • De beschikbaarheid van kapitaal te optimaliseren met een financieringsovereenkomst op activabasis, in het bijzonder voor buitenlandse debiteuren.

De oplossingen die wij multinationals bieden varieert van een kredietverzekering met specifieke clausules tot een calamiteitenverzekering. Wij stellen een op maat programma samen zodat u vanuit Nederland en andere vestigingen ter wereld zeker bent van betaling. Naast bovengenoemde oplossingen vindt u hieronder een aantal bijzondere mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek bekijken we graag welke oplossing het beste bij uw organisatie past.


  • Securization

    Alternatieve financieringsvorm voor (internationale) debiteurenportefeuilles vanaf 25 miljoen euro.
  • Borgstellingen en Garanties

    Met deze garantie waarborgt u uw contractuele verplichtingen naar uw klant of een derde partij. Dankzij onze kennis van elke specifieke branche bieden wij u een pasklare garantieoplossing.