Kredietwaardigheid van klanten checken en facturen verzekeren

Wilt u niet meer wakker liggen van onbetaalde facturen van zakelijke afnemers? Met een betaalgarantie van Euler Hermes kiest u voor eenvoud en gemak. U heeft direct beschikking over 3 diensten: Informatie over de kredietwaardigheid, Incasso en Verzekering van de factuur. U kunt nationaal of wereldwijd bedragen vanaf € 500 tot € 250.000 per afnemer verzekeren.

Met een abonnement op de Transactie Garant Service kiest u zelf van welke dienst u gebruik maakt.

Kredietwaardigheid afnemer toetsen

Afnemers toetsen

U krijgt een online kredietadvies voor uw transactie tot maximaal € 250.000. De beoordeling van uw debiteur verplicht u niet tot de het afnemen van de verzekering of de incassoservice.

Incasso door Euler Hermes


Incasso

U kunt zowel verzekerde als niet-verzekerde dossiers bij ons indienen ter incasso. Een professioneel incassoteam gaat dan achter uw geld aan.


Factuurverzekering
Factuur Verzekeren

U kunt u een positief kredietadvies omzetten in een factuurverzekering. Daarmee is 85% van uw factuur gedekt. 

Met de Betaalgarantie van Euler Hermes maakt u afzonderlijk gebruik van kredietadvies, factuurverzekering of de incassoservice. U betaalt per jaar een vast bedrag, afhankelijk van uw pakketkeuze. Hierbij krijgt u zonder aanvullende kosten het aantal gekozen kredietadviezen. Daarnaast betaalt u alleen voor de diensten die u afneemt.

Euler Hermes biedt een aantal producten aan speciaal voor klanten van de Rabobank. Voor meer informatie, zoals de kosten van dit product verwijzen wij u naar de pagina van de Transactie Garant Service.

Edit the webpart to manage this rich text.

Be careful to save your webpart before saving and publishing the page.

Edit the webpart to manage this rich text.

Be careful to save your webpart before saving and publishing the page.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wilt u dit product via de Rabobank afsluiten? Kies dan voor de Transactie Garant Service.

Ja, ik wil meer informatie

 
 
Informatie of afspraak?
073 688 99 99