Debiteurenverzekering | Gebruik onze informatie om met de juiste klanten zaken te doen

 

 

Het vinden, werven en behouden van klanten is een uitdaging voor elk bedrijf. Maar zeer weinig bedrijven hebben het geluk dat nieuwe potentiële klanten in rijen voor de deur staan! En als het u lukt een klant binnen te halen, hoe goed kent u deze dan? Betaalt deze klant alle facturen ook op tijd en volgens de gemaakte afspraken?

In het meest ideale geval heeft uw bedrijf de prestaties en marktreputatie van de klant beoordeeld. Maar soms is er gewoon te weinig tijd en de beschikbare informatie beperkt. Een debiteurenverzekering kan u hier heel goed bij helpen.

Wij vertellen u graag hoe een kredietverzekering werkt en hoe wij u het vertrouwen voor morgen kunnen geven. Speciaal voor het MKB ontwikkelden wij Simplicity, een kredietverzekering speciaal afgestemd op uw situatie.

Gedisciplineerd credit management is van groot belang

Of u nu een speciaal team hebt, op de verkoopafdeling vertrouwt of het zelf doet: met de juiste tools en processen om de klant te monitoren, krijgt u het vertrouwen dat de vandaag verkochte producten en diensten ook daadwerkelijk winst opleveren. Vertrouwen dat u kunt delen met uw bank en investeerders.

Enkele tips voor goed credit management:

1. Controleer recent nieuws over het bedrijf online.
2. Zorg dat het financiële of credit management team de klant bezoekt.
3. Controleer of het bedrijf de afgelopen jaren vertraagd of te laat heeft betaald.
4. Vraag collega's van de afdeling Financiën welke gevolgen non-betaling heeft.
5. Zorg voor dekking voor afzonderlijke contracten met een hoger risico of van een zeer grote omvang.

Wij schreven een whitepaper voor ondernemers die meer willen weten over goed credit management. Download deze whitepaper Focus op debiteurenbeheer - 9 tips nu gratis.

Meer informatie over de Debiteurenverzekering

Het meest waardevolle gereedschap in de credit management gereedschapskist is een debiteurenverzekering. De ‘zekerheid’ die ervoor zorgt dat u uw geld ontvangt.. Deze verzekering is ontwikkeld voor de situatie waarin uw meest betrouwbare afnemer, de organisatie met de beste reputatie of uw meest vertrouwde klant u laat zitten.

Ja, neem contact met mij op

Uw keuze voor Euler Hermes
G1 Al ruim 25 jaar helpt kredietverzekeraar Euler Hermes ondernemers in Nederland veilig en vertrouwd zakendoen. 1500 risico-experts in 50 landen staan dagelijks voor u klaar. Wereldmarktleider Euler Hermes is met haar AA- rating een zeer betrouwbare partner in binnen- en buitenland.  Allianz

 
Allianz