Kredietverzekering geeft u vertrouwen in de toekomst

 

Geen enkel bedrijf zit erop te wachten: facturen die niet betaald worden. Met een kredietverzekering hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken. U krijgt toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. ​

Met een kredietverzekering is de betaling van uw openstaande facturen beschermd en uw cashflow gegarandeerd. U heeft meer middelen beschikbaar voor uitbreiding van uw business met nieuwe klanten en in nieuwe markten. U gaat met vertrouwen de toekomst tegemoet! 

Gebruik onze Kredietverzekering om uw bedrijf veilig te laten groeien en uw cashflow te beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie

Kies de kredietverzekering die bij u past

Een kredietverzekering dekt het betalingsrisico: er is geleverd, er is gefactureerd en de factuur wordt niet betaald. Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf dus tegen non-betaling van facturen. Met de kracht van onze unieke informatie-database kunt u veilig werken aan uw groeiambities. U ontvang informatie over de financiële situatie van uw klant, professionele incassoservice en schade-uitkering als uw klant zijn facturen toch niet betaalt. Zo kunt u veilig zakendoen in binnen- en buitenland. Wij bieden verschillende soorten kredietverzekeringen aan. Voor elk type bedrijf en van elke omvang. 

MKB

Veilig groeien met onze informatie

Lees verder

arrow-light-round-right-circle

GROOTBEDRIJF

Uw cashflow en werkkapitaal blijft gewaarborgd

Lees verder

arrow-light-round-right-circle

MULTINATIONAL

Optimale tools voor uw credit management

 

Lees verder

arrow-light-round-right-circle

 

Verschillende redenen om een kredietverzekering te gebruiken

Hoe bewust bent u zich van de risico's die u loopt door op rekening te leveren? Of welke risico's u loopt als u gaat exporteren? Wat als 1 van uw belangrijkste afnemers plotseling zijn rekeningen niet meer betaalt? Dit kan zomaar het voortbestaan van uw eigen onderneming in gevaar brengen. Maar er zijn nog meer redenen waarom u uw vorderingen verzekert, zoals:

  • Optimale cashflow door onze professionele incassodienst.

  • Bescherming van uw handelsvorderingen door onze dekking.

  • Professionalisering van uw creditmanagementproces.

  • Betere financieringsmogelijkheden bij uw bank.

  • Verbetering van uw klantrelaties door gunstigere betaalaspraken.

   Waarom een kredietverzekering?

Waarom een kredietverzekering afsluiten

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de impact is voor uw bedrijf als uw grootste afnemer zijn facturen niet meer betaalt? 


>> Bekijk de Top 10 redenen om een  kredietverzekering af te sluiten

Kosten kredietverzekering

De kosten voor een kredietverzekering zijn niet onbelangrijk. Deze kosten zijn afhankelijk van een aantal gegevens en omstandigheden die invloed hebben op het te verzekeren risico. Deze factoren en uw wensen bepalen de uiteindelijke prijs.

>>  Lees meer over de kosten van een kredietverzekering voor uw bedrijf.

Meer informatie over een Kredietverzekering aanvragen

 

Ja, stuur mij meer informatie of een offerte

 
 
Informatie of afspraak?
073 688 99 99