Een kredietverzekering geeft informatie over de financiële situatie van uw klant, voert incasso en keert schade uit als uw klant zijn facturen toch niet betaalt. Als wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeringen helpen we bedrijven van elke omvang en in elke sector om veilig  zaken te doen in binnen- en buitenland.​​

Kredietverzekering in het kort

Primair dekt een kredietverzekering het betalingsrisico: er is geleverd, er is gefactureerd en de factuur wordt niet betaald. Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf dus tegen non-betaling van facturen. En geeft u informatie vooraf zodat u veilig zakendoet in binnen- en buitenland. Kredietverzekeraar Euler Hermes biedt verschillende soorten kredietverzekeringen aan. Voor elk type bedrijf en van elke omvang. 

Hoe werkt een kredietverzekering

 

 

>> We leggen u graag uit hoe een kredietverzekering in de praktijk werkt.

De voordelen van een kredietverzekering

Veel ondernemers zijn zich niet of niet voldoende bewust van de risico's die zij lopen door afnemers op rekening te beleveren. Maar wat nu als 1 van de belangrijkste afnemers plotseling zijn rekeningen niet meer betaalt? Dit kan zomaar het voortbestaan van de eigen onderneming in gevaar brengen. Maar er zijn nog meer redenen waarom een bedrijf zijn vorderingen kan verzekeren, zoals:

  • Ontzorging op het gebied van incasso

  • Bescherming van uw bedrijfscontinuïteit

  • Professionalisering van uw creditmanagementproces

  • Betere financieringsmogelijkheden bij uw bank

  • Verbetering van uw klantrelaties door gunstigere betaalaspraken

 

   Waarom een kredietverzekering?

Waarom een kredietverzekering afsluiten
Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de impact is voor uw bedrijf als uw grootste afnemer zijn facturen niet meer betaalt?


>> Top 10 redenen om een  kredietverzekering af te sluiten

Kosten kredietverzekering

De kosten voor een kredietverzekering zijn niet onbelangrijk. Deze kosten zijn afhankelijk van een aantal gegevens en omstandigheden die invloed hebben op het te verzekeren risico. Deze factoren en uw wensen bepalen de uiteindelijke prijs.

>>  Lees meer over de kosten van een kredietverzekering voor uw bedrijf.

Hoe staat het met uw debiteurenrisico?

     Na 5 vragen
     weet u het!

  Doe de test >>