Kredietverzekering geeft u vertrouwen in de toekomst

 

Geen enkel bedrijf zit erop te wachten: facturen die niet betaald worden. Met een kredietverzekering hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken. U krijgt toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. ​​

Met een kredietverzekering zijn uw handelsvorderingen beschermd en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd. U heeft meer middelen beschikbaar voor uitbreiding van uw business met nieuwe klanten en in nieuwe markten. U gaat met vertrouwen de toekomst tegemoet! 

"Deze Nederlandse tulpen bloeien overal ter wereld
dankzij gedekt debiteurenrisico."


Jan Willem Leeuwenburg, CEO L&M Rijsburg

 

MKB

Veilig groeien met onze informatie

Lees verder

arrow-light-round-right-circle

GROOTBEDRIJF

Uw cashflow en werkkapitaal blijft gewaarborgd

Lees verder

arrow-light-round-right-circle

MULTINATIONAL

Optimale tools voor uw credit management

 

Lees verder

arrow-light-round-right-circle


Kredietverzekering in het kort

Een kredietverzekering dekt het betalingsrisico: er is geleverd, er is gefactureerd en de factuur wordt niet betaald. Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf dus tegen non-betaling van facturen. En geeft u informatie vooraf zodat u veilig zakendoet in binnen- en buitenland. Kredietverzekeraar Euler Hermes biedt verschillende soorten kredietverzekeringen aan. Voor elk type bedrijf en van elke omvang. 

Hoe werkt een kredietverzekering

 

De voordelen van een kredietverzekering

Hoe bewust bent u zich van de risico's die u loopt door op rekening te leveren? Wat als 1 van uw belangrijkste afnemers plotseling zijn rekeningen niet meer betaalt? Dit kan zomaar het voortbestaan van uw eigen onderneming in gevaar brengen. Maar er zijn nog meer redenen waarom u uw vorderingen verzekert, zoals:

  • Ontzorging op het gebied van incasso

  • Bescherming van uw bedrijfscontinuïteit

  • Professionalisering van uw creditmanagementproces

  • Betere financieringsmogelijkheden bij uw bank

  • Verbetering van uw klantrelaties door gunstigere betaalaspraken

   Waarom een kredietverzekering?

Waarom een kredietverzekering afsluiten
Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de impact is voor uw bedrijf als uw grootste afnemer zijn facturen niet meer betaalt?


>> Top 10 redenen om een  kredietverzekering af te sluiten

Kosten kredietverzekering

De kosten voor een kredietverzekering zijn niet onbelangrijk. Deze kosten zijn afhankelijk van een aantal gegevens en omstandigheden die invloed hebben op het te verzekeren risico. Deze factoren en uw wensen bepalen de uiteindelijke prijs.

>>  Lees meer over de kosten van een kredietverzekering voor uw bedrijf.

Een kredietverzekering helpt u veilig en verantwoord zakendoen

Met de kracht van onze unieke informatie-database kunt u veilig werken aan uw groeiambities. Met een kredietverzekering ontvangt u informatie over de financiële situatie van uw klant, professionele incassoservice en schade-uitkering als uw klant zijn facturen toch niet betaalt. Zo kunt u veilig zakendoen in binnen- en buitenland.​​

Ja, stuur mij een offerte

 
 
Informatie of afspraak?
073 688 99 99