Kredietverzekering voor elke type bedrijf en elke branche

Geen enkel bedrijf zit erop te wachten: facturen die niet betaald worden. Met een kredietverzekering hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken. U ontvangt informatie over de financiële situatie van uw klant, professionele incassoservice en schade-uitkering als uw klant zijn facturen toch niet betaalt. Zo kunt u veilig zakendoen in binnen- en buitenland.​​

Voorkom problemen door niet-betalende klanten

Klanten die niet betalen leiden vaak tot frustratie. En nog erger, wanbetaling kan ervoor zorgen dat uw eigen bedrijf in de problemen komt. Er zijn een aantal factoren waardoor het risico op wanbetaling toeneemt of een grotere impact heeft:

  • Smalle (bruto) marges

  • Uw organisatie groeit snel

  • U gaat nieuwe markten of landen betreden

  • Concentratie van debiteuren

  • Grote en of frequente afboekingen

Herkent u één van deze punten in uw bedrijf? Maak dan een vrijblijvende afspraak om het debiteurenrisico bij uw bedrijf in kaart te brengen.

Kredietverzekering in het kort

Primair dekt een kredietverzekering het betalingsrisico: er is geleverd, er is gefactureerd en de factuur wordt niet betaald. Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf dus tegen non-betaling van facturen. En geeft u informatie vooraf zodat u veilig zakendoet in binnen- en buitenland. Kredietverzekeraar Euler Hermes biedt verschillende soorten kredietverzekeringen aan. Voor elk type bedrijf en van elke omvang. 

Hoe werkt een kredietverzekering

 

 

>> We leggen u graag uit hoe een kredietverzekering in de praktijk werkt.

De voordelen van een kredietverzekering

Veel ondernemers zijn zich niet of niet voldoende bewust van de risico's die zij lopen door afnemers op rekening te beleveren. Maar wat nu als 1 van de belangrijkste afnemers plotseling zijn rekeningen niet meer betaalt? Dit kan zomaar het voortbestaan van de eigen onderneming in gevaar brengen. Maar er zijn nog meer redenen waarom een bedrijf zijn vorderingen kan verzekeren, zoals:

  • Ontzorging op het gebied van incasso

  • Bescherming van uw bedrijfscontinuïteit

  • Professionalisering van uw creditmanagementproces

  • Betere financieringsmogelijkheden bij uw bank

  • Verbetering van uw klantrelaties door gunstigere betaalaspraken

 

   Waarom een kredietverzekering?

Waarom een kredietverzekering afsluiten
Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de impact is voor uw bedrijf als uw grootste afnemer zijn facturen niet meer betaalt?


>> Top 10 redenen om een  kredietverzekering af te sluiten

Kosten kredietverzekering

De kosten voor een kredietverzekering zijn niet onbelangrijk. Deze kosten zijn afhankelijk van een aantal gegevens en omstandigheden die invloed hebben op het te verzekeren risico. Deze factoren en uw wensen bepalen de uiteindelijke prijs.

>>  Lees meer over de kosten van een kredietverzekering voor uw bedrijf.

+31 (0)73 688 96 76

 

Bent u klant of debiteur? 

0800 38 53 765Ik ontvang graag een offerte