Voordelen Kredietverzekering | Top 10

Veel ondernemers zijn zich niet of niet voldoende bewust van de risico's die zij lopen door klanten op rekening te leveren. Maar wat nu als 1 van de belangrijkste klanten plotseling zijn rekeningen niet meer betaalt? Dit kan zomaar het voortbestaan van de eigen onderneming in gevaar brengen. Maar er zijn nog meer redenen waarom een bedrijf een kredietverzekering afsluit. Wij zetten de 10 belangrijkste voordelen van een kredietverzekering u op een rij. U kunt deze ook in pdf downloaden.

Omzet groeit met een kredietverzekering

Uw omzet groeit strategisch en veilig bij nieuwe en bestaande klanten in binnen- en buitenland.

Klantrelatie verbetert met een kredietverzekeringVerbetert uw klantrelaties omdat u klantvriendelijkere betaalafspraken kunt maken, vanwege de dekkingsgarantie vanuit de kredietverzekering.

Cashflow verbetert met een kredietverzkering

Optimaliseert uw cashflow & winstgevendheid door het verlagen van debiteurenrisico's.

Meer kennisToegang tot meer kennis en informatie over de kredietwaardigheid van uw klanten en prospects.

Betere financiering met kredietverzekeringBetere financieringsmogelijkheden (vaak tegen gunstigere tarieven) omdat verzekerde vorderingen vertaald worden naar een veilig onderpand.

Concurrende voorwaarden met een kredietvezekeringConcurrerende voorwaarden, ook in het buitenland zodat u (meer) kunt verkopen op de buitenlandse markten.

Verbetert de efficiëntie van uw creditmanagementteam door gebruikt te maken van de uitgebreide bronnen binnen de kredietverzekering.

Beheer uw vorderingen met een kredietverzekeringBeheer uw risicovolle vorderingen eenvoudig door 24/7 online toegang tot en inzicht in de financiële draagkracht van uw klanten.

Snelle goedkeuring limietenSnelle goedkeuring kredietlimieten om zo sneller inkomsten te verkrijgen, met maximale gedekte leveringen.

Geen zorgen met een kredietverzekeringZorgt voor een goede nachtrust wetende dat uw risico's verzekerd zijn en uw betalingen gegarandeerd.

Een kredietverzekering helpt u veilig en verantwoord zakendoen

Wij helpen bedrijven grip te krijgen op de toekomst. Met de kracht van onze unieke informatie-database kunt u veilig werken aan uw groeiambities. Met een kredietverzekering ontvangt u informatie over de financiële situatie van uw klant, professionele incassoservice en schade-uitkering als uw klant zijn facturen toch niet betaalt. Zo kunt u veilig zakendoen in binnen- en buitenland.​​

Ja, stuur mij een offerte

 
 
Informatie of afspraak?
073 688 99 99