Online kredietbeheer van uw klanten

Voor veel bedrijven is de controle van de kredietwaardigheid van hun klanten een groot. Daarom is online-kredietbeheer met EOLIS een van de belangrijkste services die Euler Hermes aanbiedt. EOLIS staat rechtstreeks in verbinding met onze uitgebreide database met meer dan 40 miljoen gemonitorde bedrijven. Op deze manier beschikt ook u over meer gegevens dan enige andere kredietbeheerservice.

Eolis-jpeg-250x120

Als polishouder hebt u toegang tot EOLIS, onze Euler Hermes Online Information Service op maat. Deze service is bedoeld om een aantal tijdrovende functies te automatiseren. Eolis biedt een uitgebreid dienstenpakket, afhankelijk van uw land en polistype. Op www.eolis.nl leggen wij u graag uit hoe het werkt.

KREDIETLIMIET AANVRAGEN

EOLIS geeft u direct antwoord, dankzij de verbinding met onze omvangrijke database met 40 miljoen bedrijven. Het systeem analyseert automatisch de financiële situatie, winstgevendheid, liquiditeit, omvang, sector, het betalingsgedrag en de locatie van uw afnemer. Zo beschikt u direct over de juiste informatie die u nodig hebt om veilig zaken te doen.

 

SERVICE VOOR ACHTERSTALLIGE VORDERINGEN

 

Met Eolis beheert u uw maandelijkse rapportage over achterstallige vorderingen, verzekerde claims en onverzekerde incasso's. Met deze service kunt u heel eenvoudig een overzicht van alle achterstallige vorderingen bekijken en downloaden, een claim indienen of een incassorapport bekijken.

 

 

POLISADMINISTRATIE EN -INFORMATIE 

 

EOLIS werkt tijdbesparend, doordat al uw polisdocumenten op één uniek platform worden opgeslagen. Al uw contacten, polisdocumenten en aanhangsels zijn gemakkelijk toegankelijk via de tab Polisadministratie. 

Gezien de vertrouwelijkheid van uw zakelijke transacties is beveiliging een belangrijk onderdeel van EOLIS. Zo wordt na 15 minuten inactiviteit de verbinding verbroken en moet u na uiterlijk 90 dagen uw wachtwoord wijzigen.

Eolis ook voor banken en makelaars 

Ook banken en makelaars hebben toegang tot de polissen van hun klanten via EOLIS. Op deze manier hebben zij altijd eenvoudig inzage in de verzekeringsdekking voor debiteuren van hun klanten. Bovendien kunnen zij bekijken of een claim is ingediend en de premie is betaald. ​​

Klik op onderstaande button om direct in te loggen bij Eolis:

verbinden met Eolis