Businesspolis | Flexibele Kredietverzekering voor middelgrote en grote bedrijven

 

U wilt graag groeien, maar wel veilig en verantwoord. Met de kracht van onze unieke informatie-database en ervaren professionals kunt u veilig werken aan uw groeiambities. Met een kredietverzekering ontvangt u informatie over de financiële gezondheid van uw klant, professionele incassoservice en schade-uitkering als uw klant zijn facturen toch niet betaalt. Zo kunt u veilig zakendoen in binnen- en buitenland.

Gebruik de Businesspolis om uw bedrijf veilig te laten groeien en uw cashflow te beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie. 

De Businesspolis is een kredietverzekering die dekking biedt tegen non-betaling van facturen door faillissement. Deze kredietverzekering sluit u af voor al uw afnemers. De Businesspolis biedt u in het kort de volgende voordelen:

 • Voorkomen van afschrijvingen
  Toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. Zo doet u veilig en verantwoord zaken in binnen- en buitenland.

 • Bescherming van uw cashflow
  Uw handelsvorderingen zijn beschermd en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd. De kracht van uw bedrijf komt tot uiting voor banken, accountants en investeerders.

 • Kansen voor groei
  Identificeer kansen voor groei en uitbreiding. U heeft meer middelen voor uitbreiding van uw business met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Veilig en snel zaken doen met een flexibele kredietverzekering. Zo werkt de Businesspolis in het kort:

 1. Klantinformatie: wij controleren de financiële stabiliteit van uw klanten in onze database van meer dan 40 miljoen bedrijven wereldwijd. 
 2. Kredietlimieten: Voordat u een order accepteert vraagt u een kredietlimiet aan. Deze limiet geeft aan voor welk bedrag u verzekerd kunt leveren aan deze klant. De limiet helpt u te beslissen over het risico dat u neemt in het beheer van uw klantenrelatie.
 3. Business als altijd: U doet zaken met uw klanten zoals u gewend bent, tot aan de hoogte van de limiet. Op deze manier houdt u controle over het risico in uw klantenbestand. 
 4. Updates over uw klanten: Automatische updates brengen nieuwe inzichten in uw klantenrelaties en het debiteurenrisico.
 5. Incasso & Schade: Als uw klant niet tijdig betaalt, dan voeren wij voor u het incasso. Lukt het ook ons niet de vordering te incasseren? Dan vergoeden wij u de kosten van de geleverde goederen of diensten (tot de hoogte van de kredietlimiet).

De premie voor deze kredietverzekering bereken wij als een percentage van uw omzet. Gewoonlijk is dit percentage minder dan 1% van de omzet van uw bedrijf. Het percentage is onder andere afhankelijk van de handelsgeschiedenis en historische debiteurenverliezen van uw bedrijf, uw handelssector en uw klantenbestand. Wanneer een politieke risicodekking of voorrisico is inbegrepen, kan de premie hoger zijn.

Wilt u weten wat deze kredietverzekering voor u kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Ja, neem contact met mij op

Telefonisch contact Euler Hermes Liever telefonisch contact?
 Bel: 073 688 99 99