Flexibele Kredietverzekering voor MKB en Grootbedrijf

 

U wilt graag groeien, maar wel veilig en verantwoord. Met de kracht van onze unieke informatie-database en ervaren professionals kunt u veilig werken aan uw groeiambities. Met een kredietverzekering ontvangt u informatie over de financiële gezondheid van uw klant, professionele incassoservice en schade-uitkering als uw klant zijn facturen toch niet betaalt. Zo kunt u veilig zakendoen in binnen- en buitenland.​​

De Businesspolis is een kredietverzekering die dekking biedt tegen non-betaling van facturen door faillissement. Deze kredietverzekering sluit u af voor al uw afnemers. De Businesspolis bestaat in het kort uit 3 onderdelen:

Informatie kredietwaardigheid afnemers

 
Informatie over de financiële gezondheid van uw afnemers

Incasso door Euler Hermes
Incasso bij non-betaling

Uitkering schade
Uitkering schade bij uitblijven betaling

Veilig en snel zaken doen met een flexibele kredietverzekering:

  • Wereldwijde kennis en risico-specialisten in meer dan 50 landen
  • Zekerheid van betaling met een hoog dekkingspercentage (tot 90%)
  • Professioneel debiteurenbeheer en incasso
  • Aanvullende dekking voor fabricagerisico en politiekrisico
  • Mogelijk betere condities bij financiering

De premie voor deze kredietverzekering bereken wij als een percentage van uw omzet. Gewoonlijk is dit percentage minder dan 1% van de omzet van uw bedrijf. Het percentage is onder andere afhankelijk van de handelsgeschiedenis en historische debiteurenverliezen van uw bedrijf, uw handelssector en uw klantenbestand. Wanneer een politieke risicodekking of voorrisico is inbegrepen, kan de premie hoger zijn.

Wilt u weten wat deze kredietverzekering voor u kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Vul uw gegevens in en u ontvangt de brochure in uw mailbox

 
 
Informatie of afspraak?
073 688 99 99