Dé Kredietverzekering speciaal voor het MKB

Met het Debiteuren Comfort Plan bent u beschermt tegen wanbetaling van uw afnemers, maar hoeft u uw huidige werkproces niet te veranderen. U bent namelijk altijd verzekerd van dekking. Op deze manier blijft u ondernemen, en beperkt Euler Hermes Kredietverzekeringen uw betaalrisico's.

Specifiek voor MKB-ondernemers van de Rabobank met een omzet tot 5 miljoen euro.

Wist u dat 8 op de 10 MKB-ondernemers te maken krijgt met onbetaalde rekeningen? En wist u ook dat maar liefst 25% van deze ondernemers als gevolg hiervan zelf failliet gaat? Vaak is er weinig tijd voor optimaal debiteurenbeheer. Maar u wilt wel graag uw betaalrisico's beperken. Euler Hermes heeft hét antwoord voor MKB-klanten van de Rabobank: Debiteuren Comfort Plan. Wij beschermen u tegen wanbetaling en faillissementen, u kunt met een gerust hart zaken doen!

De voordelen van het Debiteuren Comfort Plan:

  • Altijd dekking op al uw zakelijke afnemers
  • U kiest zelf of u de dekking op een debiteur wilt verhogen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geen extra administratie
  • Altijd een vaste premie

Debiteuren Comfort Plan is afgestemd op de wensen en werkwijze van het MKB. Het is een betaalbare, eenvoudige en toegankelijke kredietverzekering zonder administratieve rompslomp. Zo werkt het:

Stap 1: Zakendoen zoals u gewend bent

U levert uw goederen of diensten gewoon zoals u gewend bent. Betaalt uw klant niet binnen de afgesproken betaaltermijn? Dan maant u uw debiteuren aan per brief of telefoon.

Stap 2: U draagt het incasso over

Wanneer het u niet lukt om de betaling binnen te krijgen, draagt u tijdig de incasso over aan Euler Hermes. Wij proberen uw vordering dan alsnog te incasseren. U wordt over de voortgang regelmatig geïnformeerd. Tevens heeft u online inzicht in uw dossier.

Stap 3: Wij keren u de schade uit

Wanneer het ook Euler Hermes niet lukt om de vordering te incasseren stellen wij uw schade vast. U hoeft hiervoor niets te doen. Wij houden hierbij rekening met de afgesproken maximale schadeloosstelling en het dekkingspercentage. Standaard is deze dekking 60% van het factuurbedrag. Maar u hebt de optie om deze dekking per klant te verhogen naar 90%. Dit is afhankelijk van onze beoordeling over de financiële situatie van uw klant.

Edit the webpart to manage this rich text.

Be careful to save your webpart before saving and publishing the page.

Edit the webpart to manage this rich text.

Be careful to save your webpart before saving and publishing the page.

U kunt dit product alleen afsluiten als u al zakelijke klant bent bij de Rabobank.