Debiteuren Comfort Plan | Dé Kredietverzekering voor MKB klanten van de Rabobank

 

Hoe harder u werkt om nieuwe klanten te werven, des te groter is de kans dat er een order komt die groter is dan u ooit hebt ontvangen. Of u ziet kansen in het buitenland die uw jaaromzet zou verdubbelen. ‘Nee’ zeggen is het moeilijkste aspect van het runnen van een bedrijf. Afwachten wanneer een grote kans zich voordoet, is niet waarvoor ondernemerschap is bedoeld.

Herkent u dit? Dan zijn er diverse stappen die u kunt nemen om de risico's te beheersen én uw kans te grijpen. Het belangrijkste is controle van uw cashflow en inschatting van de gevolgen als het misgaat. Met een Debiteuren Comfort Plan kunt u vanaf nu rustig slapen. Want betaalt uw klant niet, dan vergoeden wij u de schade. Deze verzekering is specifiaal voor MKB-ondernemers van de Rabobank met een omzet tot 10 miljoen euro.

Eenvoudig zakendoen, de winstgevendheid verbeteren en uw bedrijf laten groeien. Dat is Simplicity. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van het Debiteuren Comfort Plan:

  • Standaard 60% dekking op al uw zakelijke afnemers
  • U kiest zelf of u de dekking op een debiteur wilt verhogen (tot 90%)
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geen extra administratie
  • Altijd een vaste premie

Debiteuren Comfort Plan is afgestemd op de wensen en werkwijze van het MKB. Het is een betaalbare, eenvoudige en toegankelijke kredietverzekering. En u bent altijd zeker van betaling van uw facturen, zonder administratieve rompslomp. Zo werkt het:

Handshake___Blue_625x625Kies uw omzet en bepaal uw premie

De premie die u betaalt is afhankelijk van uw jaaromzet. U ontvangt 60% van elke factuur tot het maximumbedrag per klant. Optioneel verhogen tot 90%.

Sunburst_with_Exclamation_Point___Blue_625x625U draagt het incasso over bij uitblijven betaling

Betaalt uw klant niet? Dan draagt u de vordering aan ons over. Wij betalen u 60% van uw openstaande facturen als wij ook niet kunnen incasseren. 

Thumbs_Up___Blue_625x625Ontvang automatische updates

Maakt u gebruik van de gradingservice (90% dekking)? Baseer dan uw beslissingen op onze voorspellingen als grades van klanten veranderen.

Edit the webpart to manage this rich text.

Be careful to save your webpart before saving and publishing the page.

Edit the webpart to manage this rich text.

Be careful to save your webpart before saving and publishing the page.

Ja, neem contact met mij op

U kunt dit product alleen afsluiten als u al zakelijke klant bent bij de Rabobank.

 
 
Informatie of afspraak?
073 688 99 99