Debiteurenpolis | Flexibele kredietverzekering voor klanten van de Rabobank

 

U wilt uw bedrijfsactiviteiten graag uitbreiden naar het buitenland. Of u gaat een nieuwe markt betreden. Hiervoor heeft u een aantal interessante prospects geïdentificeerd. En inmiddels heeft u ook al een paar mooie, nieuwe orders binnen gehaald. Maar wat weet u eigenlijk van die nieuwe klant? Is die financieel zo stabiel als hij zich voordoet? En wat betekent het voor uw bedrijf als een van deze klanten zijn facturen niet meer betaalt? Met de Debiteurenpolis van Euler Hermes kunt u dit risico afdekken. Deze kredietverzekering is exclusief voor klanten van de Rabobank.

Gebruik de Debiteurenpolis om uw bedrijf veilig te laten groeien en uw cashflow te beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie.

De Debiteurenpolis is een kredietverzekering speciaal voor klanten van de Rabobank. Deze verzekering biedt u dekking tegen non-betaling van facturen door faillissement. Deze kredietverzekering sluit u af voor al uw afnemers. De Debiteurenpolis bestaat in het kort uit 3 onderdelen:

Informatie kredietwaardigheid afnemersInformatie over de financiële gezondheid van uw afnemers

Toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. Zo doet u veilig zaken in binnen- en buitenland.

Incasso door Euler HermesIncasso bij non-betaling

Uw handelsvorderingen zijn beschermd en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd. De kracht van uw bedrijf komt tot uiting voor uw bank.

Uitkering schade

Uitkering schade bij uitblijven betaling
Identificeer kansen voor groei en uitbreiding. U heeft meer middelen voor uitbreiding van uw business met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

De Debiteurenpolis biedt klanten van de Rabobank alle voordelen van een flexibele kredietverzekering. De Debiteurenpolis werkt als volgt in het kort:

  1. Informatie over uw klanten: wij controleren de financiële gezondheid van uw klanten in onze database met meer dan 40 miljoen bedrijven wereldwijd. 
  2. Kredietlimieten aanvragen: Voordat u een opdracht accepteert vraagt u een kredietlimiet aan. Deze limiet geeft aan voor welk bedrag u verzekerd kunt leveren aan deze klant. De limiet helpt u te beslissen over het risico dat u neemt in het beheer van uw klanten.
  3. Ondernemen als altijd: U doet zaken met uw klanten zoals u gewend bent, tot aan de hoogte van de kredietlimiet. Op deze manier houdt u grip op het risico in uw klantenbestand. 
  4. Updates over uw klanten: Automatische updates brengen nieuwe inzichten in uw klantenrelaties en het betaalrisico.
  5. Incasso & Schade: Als uw klant niet op tijd betaalt, dan voeren wij voor u het incasso. Lukt het ook ons niet de facturen te incasseren? Dan betalen wij u de kosten van de geleverde goederen of diensten uit (tot de hoogte van de kredietlimiet).

De premie voor deze kredietverzekering bereken wij als een percentage van uw omzet. Gewoonlijk is dit percentage minder dan 1% van de omzet van uw bedrijf. Het percentage is onder andere afhankelijk van de historische afschrijvingen op debiteuren van uw bedrijf, uw sector en uw klantenbestand. Wanneer u ook graag politieke risicodekking of voorrisico wilt opnemen in deze verzekering, kan de premie hoger zijn.

Wilt u weten wat deze kredietverzekering voor u kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met een van onze risico-adviseurs.

Edit the webpart to manage this rich text.

Be careful to save your webpart before saving and publishing the page.

Edit the webpart to manage this rich text.

Be careful to save your webpart before saving and publishing the page.

Ja, neem contact met mij op

 
 
Informatie of afspraak?
073 688 99 99