Uw klant betaalt de facturen niet? Bescherm uw bedrijf vanaf nu tegen dit risico.

Heeft uw bedrijf wel eens last van onbetaalde vorderingen? Exporteert uw bedrijf naar onbekende landen? Of loopt uw bedrijf gevaar door het plotselinge faillissement van één van uw grootste klanten? Een kredietverzekering vermindert uw zorgen over wanbetaling.

Klanten van de Rabobank profiteren extra via de Rabo Loyaal Korting. Deze kan oplopen tot maar liefst 12% korting.

Rabobank Debiteurenpolis

■ Uw hele omzet verzekerd
■ Maatwerk clausules mogelijk
■ Online beheer                

Transactie Garant Service

1 transactie verzekeren
■ Financiële klantinformatie
■ Keuze uit 3 diensten

Contract Garant  Polis

  ■ Voor meerjarige contracten
  ■ Gegarandeerde dekking
  ■ Inclusief fabricagerisico

8 op de 10 ondernemers heeft te maken met onbetaalde facturen. Als uw (grootste) afnemer plotseling niet meer betaalt kan dit funest zijn voor uw bedrijf. Met een kredietverzekering kunt u dit risico afdekken en uw debiteurenbeheer optimaliseren. Maar er zijn meer redenen om uw handels- en betaalrisico's te beperken:

  • U kunt klantvriendelijkere betaalafspraken maken
  • Optimalisatie Cashflow & winstgevendheid
  • Meer kennis over de kredietwaardigheid van uw klanten en prospects.
  • Betere financieringsmogelijkheden (vaak tegen gunstigere tarieven)
  • Concurrerende voorwaarden, ook in het buitenland

Een kredietverzekering is geschikt voor ondernemers die op krediet leveren aan zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Voordat u een opdracht boekt, kunt u de kredietwaardigheid van uw afnemer controleren. Als uw afnemer niet betaalt gaan wij achter uw geld aan. En gaat het toch mis met de betaling, dan keren wij de schade aan u uit. We leggen u graag uit hoe een kredietverzekering werkt.

Bij Euler Hermes kiest u zelf van welke diensten u gebruik maakt. Wilt u alleen financiële informatie over uw klant? Of af en toe een factuur verzekeren? Dan kan. Maar wij bieden u ook een totaalpakket waarin u gebruik maakt van onze drie belangrijste diensten:

 Voordelen%20KV

  1. Financiële informatie over uw klanten
  2. Wij verzorgen voor u het incassotraject.

  3. Verzekering: uitkering van het verzekerd bedrag.

  


Dekking Verhoogd Risico

Soms hebt u méér dekking nodig op afnemers dan onder de bestaande kredietverzekering mogelijk is. Met Dekking Verhoogd Risico (DVR) krijgt u aanvullende dekking tegen specifieke voorwaarden. Deze extra dekking kunt u aanvragen wanneer een primaire kredietlimiet deels wordt afgegeven, wordt verlaagd of wordt geweigerd.

DVR is een toevoeging op de primaire polis. Deze aanvullende dekking is geschikt voor klanten met een Debiteurenpolis. Wij vertellen u hier graag meer over.

Gaat een van uw klanten failliet? Dan bestaat er bij de afwikkeling van het faillissement een risico op terugvordering door de curator van eerder betaalde facturen. Heeft u veel Duitse afnemers? Dan is dit risico zeer waarschijnlijk erg groot, vanwege de jurisprudentie in Duitsland. Euler Hermes biedt u hier bescherming tegen in de vorm van Dekking Terugvorderings Risico.