Een Speciale oplossing voor uw Betaal-en Handelsrisico

Een standaard kredietverzekering biedt niet altijd de oplossing voor uw betaal-en handelsrisico. Daarom biedt Euler Hermes een aantal speciale oplossingen aan. Hieronder een overzicht van onze belangrijkste maatwerk oplossingen. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via 073 688 96 76 of onderstaand contactformulier.

Uitzonderlijk hoge schades | Excess of Loss (XOL)

Deze kredietverzekering is de oplossing voor multinationals die bescherming wensen tegen uitzonderlijke schade door handelskredieten. Met deze oplossing heeft u de zekerheid van een niet-opzegbare dekking gedurende de looptijd van de polis.

Deze kredietverzekering is geschikt voor bedrijven met een verzekerbare omzet van
€ 200.000.000 en meer.

>> Meer informatie over Excess of Loss (XOL)

Terugvordering door curator | Preferential Payment Cover

Gaat een van uw klanten failliet? Dan bestaat er bij de afwikkeling van het faillissement een risico op terugvordering door de curator van eerder betaalde facturen. De kans bestaat dat het om een enorm bedrag gaat. Hierdoor kan zelf het voorbestaan van uw eigen bedrijf in gevaar komen. Euler Hermes biedt u hier bescherming tegen.

Deze kredietverzekering is extra geschikt voor bedrijven die veel afnemers in Duitsland hebben.

>> Meer informatie over Preferential Payment Cover

Alternatief voor financiering | Securization

Securitization is een alternatieve financieringsvorm. Bij securitization worden vorderingen overgedragen aan een speciaal daarvoor opgerichte entiteit. De vorderingen worden vervolgens samen met een speciale kredietverzekering van Euler Hermes aangeboden op de kapitaalmarkt.

Deze oplossing is geschikt voor bedrijven met (internationale) debiteurenportefeuilles vanaf 25 miljoen euro.

>> Meer informatie over Securization

Internationaal contract | World Policy

Met deze kredietverzekering bent u verzekerd van een internationale overeenkomst met een uitstekende lokale dienstverlening voor al uw vestigingen wereldwijd. Hierbij heeft u de keuze om deze op één of op meerdere kantoren te beheren. Daarnaast stellen we samen met u een op maat gemaakt credit management programma op.

Deze kredietverzekering is geschikt voor bedrijven met een omzet vanaf 250 miljoen euro.

>> Meer informatie over de World Policy

Direct informatie aanvragen of afspaak maken


Uw keuze voor Euler Hermes
G1 Al ruim 25 jaar helpt kredietverzekeraar Euler Hermes ondernemers in Nederland veilig en vertrouwd zakendoen. 1500 risico-experts in 50 landen staan dagelijks voor u klaar. Wereldmarktleider Euler Hermes is met haar AA- rating een zeer betrouwbare partner in binnen- en buitenland.  Allianz

 
Allianz
       
World Agency
Oplossingen voor Multinationals:

Flexibele en maatwerk oplossingen om uw handels- en betaalrisico's wereldwijd te beheersen.