Veel ondernemers zijn zich niet of niet voldoende bewust van de risico's die zij lopen door afnemers op rekening te beleveren. Maar wat nu als 1 van de belangrijkste afnemers plotseling zijn rekeningen niet meer betaalt? Dit kan zomaar het voortbestaan van de eigen onderneming in gevaar brengen. Maar er zijn nog meer redenen waarom een bedrijf zijn vorderingen kan verzekeren. Wij zetten de 10 belangrijkste voor u op een rij.

  Omzetgroei als reden kredietverzekeringUw omzet groeit strategisch en veilig bij nieuwe en bestaande klanten.  Verbetering klantrelaties als reden kredietverzekeringVerbetert uw klantrelaties omdat u klantvriendelijkere betaalafspraken kunt maken, vanwege de dekkingsgarantie vanuit de kredietverzekering.  Optimale cashflow als reden kredietverzekeringOptimalisatie Cashflow & winstgevendheid door het verlagen van debiteurenrisico's.


  Klantinformatie als reden kredietverzekeringToegang tot meer kennis over de kredietwaardigheid van uw klanten en prospects.
  Betere financiering als reden kredietverzekeringBetere financieringsmogelijkheden (vaak tegen gunstigere tarieven) omdat verzekerde vorderingen vertaald worden naar een veilig onderpand.


  Concurrende voorwaarden als reden kredietverzekeringConcurrerende voorwaarden, ook in het buitenland zodat u (meer) kan verkopen op de buitenlandse markten.  Optimaliseren creditmanagement als reden kredietverzekeringVerbetert de efficiëntie van uw creditmanagementteam door gebruikt te maken van de uitgebreide bronnen binnen de kredietverzekering.


  Risicobeheersing als reden kredietverzekeringBeheer uw risicovolle vorderingen eenvoudig door 24/7 online toegang tot en inzicht in uw debiteuren.  Snel kredietlimieten als reden kredietverzekeringSnelle goedkeuring kredietlimieten om zo sneller inkomsten te verkrijgen, met maximale gedekte leveringen.


  Goede nachtrust als reden kredietverzekeringZorgt voor een goede nachtrust wetende dat uw risico's verzekerd zijn en uw betalingen gegarandeerd zijn.

Ik ontvang graag een offerte