Duitslanddag

Op donderdag 23 september 2015 organiseert de Duits Nederlandse Handelskamer (DNHK) voor het eerst een evenement specifiek voor bedrijven die zakendoen met Duitsland: de Duitslanddag. Op dit grootschalige netwerkevenement, dat plaatsvindt in De Fabrique in Utrecht, worden meer dan 1.000 bedrijven verwacht die zakendoen met Duitsland. Euler Hermes is als hoofdsponsor verbonden aan dit evenement.

Succesvol zaken doen met onze oosterburen

dnhk_duitslanddag_logo%2012

 

Aan de hand van presentaties, workshops en seminars wordt u geïnformeerd over de meest uiteenlopende aspecten van het zakendoen met Duitse bedrijven. Thema’s als digitalisering in de industrie, innovatiebeleid en online-verkoop zijn onderwerpen van workshops die door branche-experts worden verzorgd.

Inschrijven en meer informatie? Kijk dan op www.duitslanddag.nl.

 

 

 

Gratis publicatie Euler Hermes Economic Research Center

Een van de Chief Economists van Euler Hermes Group presenteert op de Duitslanddag de conclusies van een speciaal uitgevoerd onderzoek. Dit onderzoek wordt gerealiseerd door het Euler Hermes Economisch Research Center in Parijs, met als onderwerp: ‘Waar vinden Nederland en Duitsland elkaar de komende jaren, met hun eigen visie en beleid op topsectoren en verbetering van hun economische concurrentiepositie, in het stimuleren van een verdere samenwerking tussen beide landen?’

 

 

access%20to%20expert

Deze publicatie gratis ontvangen? Laat dan nu uw gegevens achter in het aanmeldformulier. U ontvangt deze publicatie dan na de Duitslanddag in uw mailbox.

Voorinschrijving gratis publicatie Duitslanddag