Vind uw branche | Kies de kredietverzekering die bij u past

Als bedrijf staat u voor de nodige uitdagingen. U wilt graag groeien, uw personeel gemotiveerd houden en winstgevend zijn en bijven. Elke sector heeft zijn eigen uitdagingen. Ondernemen brengt nu eenmaal risico's met zich mee. De vraag is, hoe gaat u hiermee om?

Betaal- en handelsrisico's voor specifieke branches

Dankzij ons eigen kenniscenter hebben wij informatie over de financiële vooruitzichten van branches. En wij geven bedrijven inzicht in betaalgedrag en faillissementenontwikkelingen wereldwijd. Geen enkel bedrijf zit er namelijk op te wachten: facturen die niet betaald worden. En de nodige probelemen die dit met zich meebrengt. Wilt u weten hoe uw sector ervoor staat? En hoe u zich kunt beschermen tegen betaal- en handelsrisico's? Kies uw sector en lees hier meer over.
Een kredietverzekering helpt u veilig en verantwoord zakendoen

Wij helpen bedrijven grip te krijgen op de toekomst. Met de kracht van onze unieke informatie-database kunt u veilig werken aan uw groeiambities. Met een kredietverzekering ontvangt u informatie over de financiële situatie van uw klant, professionele incassoservice en schade-uitkering als uw klant zijn facturen toch niet betaalt. Zo kunt u veilig zakendoen in binnen- en buitenland.​​

Ja, ik wil meer informatie

 
 
Informatie of afspraak?
073 688 99 99