Euler Hermes Nederland

Vertrouwen in de toekomst

Krediet­verzekeringen & Garanties

 Wij zijn Euler Hermes. Wereldmarktleider op het gebied van Kredietverzekeringen en Garanties. Wij helpen bedrijven van elke omvang en in elke sector veilig zaken te doen. Zodat ook jij vol vertrouwen kan werken aan jouw zakelijke ambities.
Neem contact op
Uitleg over de Kredietverzekering
Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant jouw facturen niet betaalt. Met deze verzekering maak je naast dekking ook gebruik van onze informatie en incassoservice.
Bekijk de voordelen van het afsluiten van een kredietverzekering
Er zijn verschillende redenen om een kredietverzekering af te sluiten: goede nachtrust, optimaal debiteurenbeheer of betere cashflow. Wij zetten de 8 belangrijkste voordelen voor je op een rijtje.
Neem contact op voor advies over een kredietvezekering
Ben jij benieuwd wat een kredietverzekering voor jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je graag weten welk type kredietverzekering het beste bij jouw past. Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.
Jouw zakenrelaties kunnen om een garantie vragen voordat ze zaken met je willen doen. Met zo'n garantie wordt jouw klant schadeloos gesteld als jij jouw verplichtingen niet meer kan nakomen. Ook hiervoor kan je terecht bij Euler Hermes. Een groot voordeel ten opzichte van een bankgarantie is dat onze garanties geen beslag leggen op jouw werkkapitaal. En met onze AA score van Standard & Poor's zijn we een zeer betrouwbare partner.
Bekijk onze Garanties
Schrijf je dan nu in voor onze EH Matters! We sturen je dan elke 8 weken de laatste ontwikkelingen op het gebied van de economie, sectoren, faillissementen en tips voor optimaal debiteurenbeheer.
Nu inschrijven
ERVARING
55.000+
KLANTEN WERELDWIJD
KENNIS
83 miljoen+
BEDRIJVEN IN ONZE DATABASE
VERTROUWEN
AA rating
VAN STANDARD & POOR'S
073 306 06 03
Offerte aanvragen
Neem contact op