Welkom bij kredietverzekeraar Euler Hermes


Vertrouwen in de toekomst

Krediet­verzekeringen & Garanties

 Wij zijn Euler Hermes. Wereldmarktleider op het gebied van Kredietverzekeringen en Garanties. Wij helpen bedrijven van elke omvang en in elke sector veilig zaken te doen. Zodat ook jij vol vertrouwen kan werken aan jouw zakelijke ambities.
Neem contact op
Je wilt graag groeien, jouw personeel tevreden houden en de toekomst van jouw bedrijf veilig stellen. Maar je wilt jouw ambities wel verantwoord realiseren. Precies op dat punt kunnen wij je helpen. Met onze kredietverzekering dek je jouw betaalrisico af.
Jouw zakenrelaties kunnen om een garantie vragen voordat ze zaken met je willen doen. Wij bieden een breed scala aan Garanties. Profiteer van onze wereldwijde aanwezigheid, lokale kennis en expertise om jouw behoefte aan garanties te vervullen.
Sturen op cashflow is een belangrijk instrument om jouw werkkapitaal te optimaliseren. Heb je onvoldoende werkkapitaal, dan krijg je problemen met jouw dagelijkse uitgaven. Zorg daarom voor goed cashflowmanagment binnen jouw bedrijf.
Schrijf je dan nu in voor onze EH Matters! We sturen je dan elke 8 weken de laatste ontwikkelingen op het gebied van de economie, sectoren, faillissementen en tips voor optimaal debiteurenbeheer.
Nu inschrijven
ERVARING
55.000+
KLANTEN WERELDWIJD
KENNIS
83 miljoen+
BEDRIJVEN IN ONZE DATABASE
VERTROUWEN
AA rating
VAN STANDARD & POOR'S
073 688 96 76 Offerte Contactformulier