Single Invoice Cover


Single Invoice Cover

API oplossing voor het risico van non-betaling op individuele facturen voor financieringsplatformen

Wat is Single Invoice Cover?

Single Invoice Cover geeft digitale financieringsplatforms toegang tot informatie voor risicobeoordeling en bescherming tegen non-betaling van facturen. Zo kunnen deze partijen gefundeerde beslissingen nemen en betaalrisico's direct beperken. Single Invoice Cover klanten weten direct per factuur wat de kosten zijn om deze af te dekken tegen non-betaling. Daarna is het aan het platform zelf om deze dekking wel of niet af te nemen.

Video over Single Invoice Cover

Jouw financieringsplatform beschermen met flexibele, real-time dekking tegen non-betaling

Single Invoice Cover is gebaseerd op een unieke API. Deze koppeling kan eenvoudig worden geintegreerd in digitale financieringsplatforms voor facturen. De API is opgebouwd uit diverse micro-services, waarmee de oplossing eenvoudig en flexibel in het financieringsplatform kan worden geprogrammeerd.

Met de Single Invoice Cover API kunnen onze klanten de factuurverzekeringsreis volledig automatiseren. De combinatie van factuurfinanciering en factuurverzekering biedt klanten een unieke klantervaring. Wil een klant zijn factuur verkopen, dan weet deze direct waar hij aan toe is. Wachten op een financieringsbeslissing is met Single Invoice Cover verleden tijd.

Waarom je kiest voor Single Invoice Cover?
 

Innovatie gedreven oplossing
Dit is de eerste API voor flexibele dekking tegen non-betaling van individuele facturen. De koppeling is gebouwd door een flexibel team van experts en data scientists en mede ontwikkeld met onze innovatieve en baanbrekende bank- en factoringpartners.
Eenvoudig te implementeren
Eenvoudig en schaalbaar met al meer dan 4 miljard euro aan aangevraagde transacties via de API. Volledig testbaar in een sandboxomgeving met een uitgebreide technische handleiding die direct beschikbaar is.
Euler Hermes is een betrouwbare partner
Een product van wereldmarktleider kredietverzekeringen Euler Hermes. Je kunt vertrouwen op 6.000 kredietrisicodeskundigen in meer dan 50 landen. Je krijgt toegang tot marktinformatie van meer dan 85 miljoen bedrijven.

Heb jij een digitaal (handels)platform?

Zoek niet verder en neem vandaag nog contact met ons op.