SmartLink

Koppel eenvoudig jouw systeem aan onze systemen met behulp van onze API technologie en automatiseer eenvoudig en snel het beheer van jouw kredietverzekering.

Neem contact op

Wat is SmartLink?

Het is een veilige REST API als aanvulling op jouw kredietverzekering. SmartLink integreert onze business intelligence in jouw IT-systemen, zodat jouw organisatie direct profiteert van automatische en realtime data. Zo kan jouw creditmanagementteam sneller werken en belangrijke beslissingen nemen op basis van de meest recente informatie.

SmartLink bestaat uit meerdere API's voor verschillende functies van jouw kredietverzekering. In elke fase van het debiteurenbeheer ondersteunt SmartLink door processen volledig automisch te laten verlopen. Denk hierbij aan het aanvragen, monitoren en beheren van dekking in uw eigen systeem.

NEEM SNEL BESLISSINGEN

Alle relevante data is direct en realtime in jouw eigen systeem beschikbaar. Hierdoor neem je snel de juiste beslissing tijdens het zakendoen.

EFFICIENT BEHEER

Door volledige automatisering heb je met SmartLink het meest efficiente beheer van jouw debiteuren en kredietverzekeringspolis.

WAARDECREATIE

De echte waarde van SmartLink zit hem in het feit dat je de risicoinformatie van Euler Hermes in jouw eigen systeem kunt combineren met jouw klantdata.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over SmartLink

Neem contact met ons op

Met een veilige e-commerce service naast uw kredietverzekering kunt u uw verzekeringen effectief beheren. Wij hebben een systeem ontworpen dat direct gebaseerd is op uw behoeften als een creditmanagementteam. SmartLink benut de kracht van onze business intelligence en integreert die in uw IT-systemen voor automatische, realtime uitvoering, zonder beveiligingsproblemen. Wij kunnen uw eigen creditmanagementprocessen versnellen zodat u geen tijd meer verspilt met gegevensinvoer en -controle, en in plaats daarvan vooraf ingestelde waarschuwingen en inzichtelijke rapporten krijgt. Als u de kracht van SmartLink combineert met ons online risicomanagementprograamma, Smartview, kunt u nog sneller werken, zich concentreren op kritieke beslissingen en actuele informatie over kredietrisico’s benutten.