EH SmartLink

SmartLink

Koppel eenvoudig jouw systeem aan onze systemen met behulp van onze API technologie en automatiseer eenvoudig en snel het beheer van jouw kredietverzekering.

Wat is SmartLink?

Het is een veilige REST API als aanvulling op jouw kredietverzekering. SmartLink integreert onze business intelligence in jouw IT-systemen, zodat jouw organisatie direct profiteert van automatische en realtime data. Zo kan jouw creditmanagementteam sneller werken en belangrijke beslissingen nemen op basis van de meest recente informatie.

API gebaseerde oplossing

SmartLink bestaat uit meerdere API's voor verschillende functies van jouw kredietverzekering. In elke fase van het debiteurenbeheer ondersteunt SmartLink door processen volledig automisch te laten verlopen. Denk hierbij aan het aanvragen, monitoren en beheren van dekking in jouw eigen systeem.

Waarom je kiest voor EH SmartLink?
 

Alle relevante data is direct en realtime in jouw eigen systeem beschikbaar. Hierdoor neem je snel de juiste beslissing tijdens het zakendoen.
Door volledige automatisering heb je met SmartLink het meest efficiente beheer van jouw debiteuren en kredietverzekeringspolis.
De echte waarde van SmartLink zit hem in het feit dat je de risicoinformatie van Euler Hermes in jouw eigen systeem kunt combineren met jouw klantdata.

Wil jij jouw data aan die van ons koppelen?

Zoek niet verder en neem vandaag nog contact met ons op.