SmartView

Dé nieuwe standaard in management rapportages voor jouw kredietverzekering

Neem contact op

Wat is SmartView?

Met SmartView heb je in jouw eigen online omgeving realtime inzicht in de risico's die Euler Hermes voor je afdekt. Door het slim combineren van risicoscores met jouw dekking op klanten ontstaat waardevolle informatie. Deze informatie gebruik je om verstandige beslissingen te nemen om aan jouw bedrijfsdoelstellingen te werken. 

Gebruik onze data in jouw eigen administratie om waarde toe te voegen aan jouw debiteurenbeheer.  

Met SmartView krijg je de beschikking over veel verschillende risicorapporten. Denk hierbij aan totaaloverzichten per risicoscore-, land- , sector- en holdingniveau. De duidelijk gepresenteerde informatie en analyses tonen de kredietwaardigheid van jouw klanten en wijzen je op veilige groeimogelijkheden.  

REALTIME INFORMATIE

Gegevens en trends worden elke 24 uur bijgewerkt. Zo beschik je altijd over de laatste inforamtie en actuele inzichten.

GRIP OP RISICO'S

Krijg waardevolle inzichten en daarme grip op risico's per sector, land en risicoscore.

BESLIS MET VERTROUWEN

Gebruik onze rapportages om jouw bedrijfsdoelen te stellen, resultaten te bewaken en gegronde beslissingen te nemen.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over SmartView

Neem contact met ons op

Wij hebben in nauwe samenwerking met onze klanten een systeem gebouwd dat uitstekende gegevens voor bedrijfsresultaten levert. Het wordt SmartView genoemd en is een aanvulling op onze kredietverzekering en andere diensten zoals bescherming tegen interne fraude. Als online programma, dat gebruikers op hun eigen behoeften kunnen afstemmen, maakt SmartView gebruik van onze krachtige gegevens voor de bewaking van risico’s. U profiteert van direct inzicht in handelsvorderingen, ter ondersteuning van een strakkere financiële controle en professionele incasso. Met SmartView beschikt u over analyses en rapporten die nodig zijn voor de monitoring van de kredietwaardigheid en financiële reputatie van uw klanten. Voor uw creditmanagementteam is het zeker een essentieel platform voor het beheer van groeiplannen, terwijl de financiële blootstelling wordt beheerst.