Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Fraude verzekering van Euler Hermes

Fraudeverzekering

Met onze fraudeverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen financiële schade veroorzaakt door interne en externe fraude. Deze verzekering is vooral geschikt voor grote en middelgrote bedrijven.

CEO fraude en fraudeurs die zich voordoen als klanten of leveranciers vormen een groeiende bedreiging voor bedrijven. Maar niet alleen criminele activiteiten van derden, ook jouw eigen medewerkers kunnen schade aanrichten. Nederlandse opsporingsinstanties registreren jaarlijks duizenden gevallen van witteboordencriminaliteit. Hierbij brengen de eigen medewerkers schade toe aan hun bedrijf door fraude, verduistering of schade aan eigendommen - en dat is niet ongewoon in de miljoenen.

Met onze fraudeverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen financiële schade
door interne fraude én externe fraude.

Of de fraude nu binnen of buiten jouw bedrijf wordt gepleegd: financiële verliezen hebben meestal een grote impact op het bedrijf. Waarschijnlijk moet je kosten maken om verdere schade te beperken, zoals bijvoorbeeld de kosten voor gerechtelijke procedures. Het goede nieuws is dat financiële verliezen en kosten zijn inbegrepen in onze fraudeverzekering.

  • Financiële verliezen als gevolg van de criminele activiteiten van medewerkers. Denk hierbij aan diefstal, vertrouwensbreuk, fraude, verduistering of schade aan eigendommen.
  • Fraudeschade door valse identiteit, zoals in het geval van "CEO fraude" of het omleiden van geldstromen door derden die zich voordoen als een van jouw zakenpartners.
  • Schade veroorzaakt door derden door bepaalde vormen van verduistering, diefstal of bedrog.
  • De mogelijkheid om schade veroorzaakt door het stelen van bedrijfsgeheimen mee te verzekeren.
Fraude Verzekering Euler Hermes
Maak een risicoscan van de frauderisico's van jouw bedrijf. Wij kunnen je hierbij helpen met de fraudescan van Hoffmann.
 
Voer preventiemaatregelen in en zorg voor duidelijke afspraken en controles. Lees hier meer over in onze whitepaper.
 
Zorg dat je voor onvoorspelbare frauderisico's een vangnet hebt, bijvoorbeeld een fraudeverzekering.
 

Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het bestrijden en verzekeren van bedrijfsfraude. Op het gebied van fraudepreventie hebben we gekozen voor een samenwerking met Hoffmann. Hoffmann heeft bijna 60 jaar ervaring in het voorkomen en opsporen van fraude en helpt bedrijven bij het inrichten en uitvoeren van hun (cyber)riskmanagement.

Op het gebied van risicopreventie biedt Hoffmann een verkorte fraudescan aan die gebruikt kan worden om de frauderisico’s van jouw bedrijf in kaart te brengen. Veel van deze risico’s kun je met eenvoudige maatregelen beperken tot een minimum. Voor sommige risico’s is meer expertise nodig. Ook hierbij kan Hoffmann jouw bedrijf verder helpen. Voor onvoorspelbare frauderisico’s sluit je onze Fraude Verzekering af en beperk je schade door fraude tot een minimum. Samen voorkomen we dat bedrijven miljoenen aan schade oplopen door fraude.

Heeft jouw bedrijf recent een quickscan laten doen door Hoffmann en de aanbevelingen opgevolgd? Dan profiteert jouw bedrijf van een aantrekkelijke korting op onze fraudeverzekering.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
​ ​
​ ​