Nationale en internationale garanties van Euler Hermes

Nationale en internationale
garanties

Gegarandeerde betaling voor jou en jouw klanten

Wat zijn Garanties?

Jouw zakenrelaties kunnen om een Garantie vragen voordat ze zaken met je willen doen. Met zo'n Garantie weten jouw klanten dat je de contractuele afspraken kunt nakomen. Kun je deze verplichtingen toch niet meer nakomen? Dan kan jouw klant de schade verhalen door middel van het claimen van de Garantie. Met onze Garanties geef je (internationale) klanten zekerheid en breid je jouw business met vertrouwen uit. Onze wereldwijde professionals gebruiken hun marktkennis om je te helpen bij het analyseren van risico's en de Garantie te bieden die jij nodig hebt.

Creëer financiële ruimte met onze Garanties

De Garanties van Euler Hermes leggen geen beslag op jouw werkkapitaal. Financiële instellingen, zoals banken, beschouwen onze Garanties als een ’tijdelijke verplichting’ in plaats van een schuld, waardoor het niet op jouw balans verschijnt. Hierdoor krijg je weer meer controle en flexibiliteit op financieel gebied. Als onderdeel van Allianz en met onze AA score van Standard & Poor's beschouwt de markt onze Garanties minstens zo goed als die van jouw bank.  

Bekijk onze video over onze garanaties

Waarom je kiest voor Euler Hermes Garanties?

Gebruik onze Garanties en behoud de kredietruimte bij jouw bank. Dit extra werkkapitaal kun je gebruiken wanneer je geld nodig hebt voor andere doeleinden.
Onze AA score van Standard & Poor's geeft jouw financiële partners en klanten het vertrouwen om nationaal en internationaal zaken te doen. 
Breid jouw business uit naar nieuwe markten. Profiteer van onze wereldwijde aanwezigheid, lokale kennis en diepgaande expertise om jouw behoefte aan Garanties te vervullen.