Garanties & Borgstellingen

Gegarandeerde betaling voor u en uw klanten

Neem contact op

Wat zijn garanties?

Geef uw (internationale) klanten zekerheid en breidt uw business met vertrouwen uit. Met een garantie van Euler Hermes weten uw klanten dat u uw contractuele verplichtingen kunt nakomen. Kunt u uw verplichtingen toch niet meer nakomen? Dan kan uw klant de schade verhalen door middel van het claimen van de garantie. 

Creëer concurrentievoordeel door gebruik te maken van onze garantie. Als onderdeel van Allianz en met onze AA score van Standard & Poor's is onze garantie beter dan die van de meeste banken. Euler Hermes biedt u meer flexibiliteit. Wij stemmen de garantie af op uw behoefte.

Uw keuze voor Euler Hermes Garanties

VEILIGHEID

Onze AA score van Standard & Poor's geeft uw financiële partners en begunstigden het vertrouwen om nationaal en internationaal zaken te doen.

LIQUIDITEIT

Gebruik onze garanties en behoud de kredietruimte bij uw bank. Deze extra liquiditeit kunt u gebruiken wanneer u cash voor andere doeleinden nodig heeft.

GROEI

Breid uw business uit naar nieuwe markten. Profiteer van onze wereldwijde aanwezigheid, lokale kennis en diepgaande expertise om uw behoefte aan garanties te vervullen.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze garantie oplossingen.

Neem contact op

Uw zakenrelaties kunnen om garanties vragen voordat ze zaken met u willen doen. U kunt op ons vertrouwen bij het opbouwen van duurzame en succesvolle zakenrelaties. Als u voor onze garanties kiest, zijn wij een onafhankelijke zekerheidssteller. Onze borgstellingen en garanties worden hoog gewaardeerd vanwege onze AA score van Standard & Poor’s. Onze wereldwijde professionals benutten hun marktkennis om u te helpen bij het analyseren van risico’s en kiezen van de bescherming die u nodig heeft. Wij adviseren over de benodigde borgstelling of garantie na zorgvuldige analyse van uw bedrijf en de eisen van het onderliggende contract . U kunt erop vertrouwen dat wij de garanties aanbieden die voor uw internationale transacties nodig zijn en waarmee u het vertrouwen wint van uw zakenpartners overal ter wereld.