Nationale en internationale garanties van Euler Hermes


Nationale en internationale
garanties

Gegarandeerde betaling voor jou en jouw klanten
Neem contact op

Wat zijn Garanties?

Jouw zakenrelaties kunnen om een garantie vragen voordat ze zaken met je willen doen. Met onze Garanties geef je jouw (internationale) klanten zekerheid en breidt je jouw business met vertrouwen uit. Onze wereldwijde professionals gebruiken hun marktkennis om jouw te helpen bij het analyseren van risico's en de garantie te bieden die jij nodig hebt. Met een garantie van Euler Hermes weten jouw klanten dat je jouw contractuele afspraken kunt nakomen. Kun je jouw verplichtingen toch niet meer nakomen? Dan kan jouw klant de schade verhalen door middel van het claimen van de garantie.

Creëer financiële ruimte met onze Garanties

Onze garanties leggen geen beslag op jouw werkkapitaal. Jouw bank beschouwt onze garanties als een ’tijdelijke verplichting’ in plaats van een schuld aan de bank, waardoor het niet op jouw balans verschijnt. Hierdoor krijg je weer meer controle en flexibiliteit op financieel gebied. Als onderdeel van Allianz en met onze AA score van Standard & Poor's beschouwt de markt onze garantie minstens zo goed als die van jouw bank.  

Bel ons: 020 696 39 41
Bekijk onze video over onze garanaties

Waarom je kiest voor Euler Hermes Garanties?

 

Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Breid jouw business uit naar nieuwe markten. Profiteer van onze wereldwijde aanwezigheid, lokale kennis en diepgaande expertise om jouw behoefte aan garanties te vervullen.
Incasso is bij sommige kredietverzekeringen onderdeel van de service
Onze AA score van Standard & Poor's geeft jouw financiële partners en jouw klanten het vertrouwen om nationaal en internationaal zaken te doen.  
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
Gebruik onze garanties en behoud de kredietruimte bij jouw bank. Deze extra liquiditiet kun je gebruiken wanneer je geld nodig hebt voor andere doeleinden.
Bel ons: 020 696 39 41