Garanties voor producten van kapitaalgoederen

Garanties voor producenten van kapitaalgoederen

Vol vertrouwen jouw bedrijf wereldwijd uitbreiden

Gebruik onze Garanties om grote contracten met zekerheid sluiten

Heb je een groot contract voor de productie en levering van machines gesloten? Of wil je jouw kapitaalgoederen exporteren naar een nieuwe markt? Dan is een vooruitbetalingsgarantie of een uitvoeringsgarantie bijna altijd een must. Kun je de verplichtingen niet meer nakomen? Dan kan jouw zakenpartner de door haar geleden schade verhalen door de Garantie te claimen. Wij zorgen dat deze Garanties overeenstemmen met relevante juridische regelgeving en de zakelijke afspraken die je hebt gemaakt.

Onze AA score van Standard & Poor's geeft (internationale) leveranciers zekerheid, waardoor je jouw bedrijf verder laat groeien in de toekomst.

Waarom je kiest voor Euler Hermes Garanties?

 

Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Breid jouw business uit naar nieuwe markten. Profiteer van onze wereldwijde aanwezigheid, lokale kennis en diepgaande expertise om jouw behoefte aan garanties te vervullen.
Incasso is bij sommige kredietverzekeringen onderdeel van de service
Onze AA score van Standard & Poor's geeft jouw financiële partners en klanten het vertrouwen om nationaal en internationaal zaken te doen.  
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
Gebruik onze Garanties en behoud de kredietruimte bij jouw bank. Deze extra liquiditiet kun je gebruiken wanneer je geld nodig hebt voor andere doeleinden.