Garanties voor producenten van kapitaal­goederen

Met vertrouwen uw bedrijf wereldwijd uitbreiden

Neem contact op

Gebruik onze garanties om grote contracten met zekerheid sluiten

Heeft u een groot contract voor de productie en levering van machines gesloten? Of wilt u uw kapitaalgoederen exporteren naar een nieuwe markt? Dan is een vooruitbetalingsgarantie of een uitvoeringsgarantie bijna altijd een must. Kunt u uw verplichtingen niet meer nakomen? Dan kan uw zakenpartner de door haar geleden schade verhalen door de garantie te claimen. Wij zorgen, in overleg met u, dat onze garanties overeenstemmen met relevante juridische regelgeving en de zakelijke afspraken die u heeft gemaakt.

Onze AA score van Standard & Poor's geeft uw (internationale) leveranciers zekerheid, waardoor u uw bedrijf verder laat groeien in de toekomst.

Garanties om uw handel in kapitaalgoederen te stimuleren

WERELDWIJD

Vertrouw op ons internationale netwerk van partnerbedrijven en onze lokale kantoren voor de garanties die u nodig heeft, waar ter wereld dat ook is.

VOORBEREID

Overwin obstakels bij betreding van nieuwe markten of uitbreiding. Laat u nooit verrassen door lokale zakelijke gewoonten. Onze wereldwijde expertise helpt bij lokale handelspraktijken.

BETROUWBAAR

Verbeter uw bedrijfsprofiel en geloofwaardigheid in het buitenland. Uw zakenrelaties hebben een sterke basis als deze door ons garanties worden ondersteund.

Voor elke behoefte bieden wij een garantieoplossing. Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact op

Bedrijven die nieuwe markten verkennen, betreden vaak onbekende regio’s op zoek naar nieuwe kanalen, klanten en gebruikers. Garanties voor producenten van kaptiaalgoederen zijn essentieel als u wilt exporteren en groeien. Als de omzet stijgt, worden nieuwe risicomanagementmethoden belangrijker, waarbij vele succesvolle exporteurs voor afroepgaranties kiezen. Denk eraan dat garanties waarvan buitenlandse klanten profiteren, gestructureerd en beheerd moeten zijn volgens lokale voorschriften en commerciële praktijken. Onze experts, die zich al jaren hierop hebben gespecialiseerd, beschikken over een schat van kennis en bieden u alle advies en diensten die u nodig hebt om uw bedrijf met vertrouwen te laten groeien, waar u ook zaken doet.