Incasso als onderdeel van jouw krediet­verzekering

Maak gebruik van onze expertise en krijg jouw facturen betaald

Heeft Euler Hermes Incasso mij benaderd? Neem contact op

Goed incasso zorgt ervoor dat jouw facturen betaald worden

Incasso kan ongelooflijk lastig zijn, vooral in economisch barre tijden. Je kunt het probleem dan ook het best zo snel mogelijk aanpakken. Heb je een reguliere kredietverzekering afgesloten bij Euler Hermes, dan maak je automatisch gebruik van onze incasso service.  Onze lokale en internationale incassospecialisten innen als onderdeel van jouw kredietverzekering onbetaalde facturen voor jou. Hierdoor behoud je de relatie met jouw klanten, maar krijg je toch je geld.

Jouw facturen betaald krijgen met behoud van de klantrelatie is ons uitgangspunt

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw klantrelaties en wij reageren altijd direct op jouw verzoeken en zorgen. Ons incassoteam is verantwoordelijk voor schades voor al onze verzekeringen en staat voor je klaar wanneer dat nodig is. Wij beloven je dat wij je tijdens het incassotratject en de besluitvorming op de hoogte houden. En lukt het ook ons niet om jouw geld te krijgen? Dan betalen wij alle schades zo snel mogelijk aan je uit. Bij Euler Hermes doen we er alles aan om jouw klanten tijdens een incassoproces zo professioneel te benaderen, alsof het onze eigen klanten zijn.

Waarom kies je voor incasso via onze kredietverzekering?

SNEL JOUW GELD

Krijg jouw openstaande facturen sneller betaald en hou zo grip op jouw inkomsten.

EENVOUDIG

Je draagt je vorderingen over via een eenvoudig online systeem. In dit systeem volg je ook de voortgang van jouw incassodossiers.

PROFESSIONEEL

Een professineel incassoteam staat voor je klaar. We hebben een groot incassonetwerk in meer dan 130 landen en 50 kantoren wereldwijd.

Download onze gratis whitepaper en ontvang handige tips voor jouw incasso.

Download nu


Een kredietverzekering is bedoeld om u te beschermen tegen klanten die facturen niet of laat betalen. Als u een kredietverzekering bij ons afsluit, hebt u automatisch toegang tot de wereldwijde expertise van onze incassoservice.  Behoud van uw bedrijf en ondersteuning van uw klantrelaties zijn belangrijk voor ons en wij reageren altijd direct op uw verzoeken en zorgen. Ons incassoteam is verantwoordelijk voor schades voor al onze verzekeringen en staat voor u klaar wanneer dat nodig is. Wij beloven u dat wij u tijdens het incassotratject en de besluitvorming op de hoogte houden. Wij betalen alle geldige schades zo snel mogelijk. Als klant kunt u ons helpen door alle relevante en gewenste informatie over uw vordering te verzamelen en dit ons direct toe te sturen. Ons doel is uw volledige tevredenheid.