Incasso als onderdeel van uw krediet­verzekering

Vertrouw op onze expertise en behoud uw klantrelaties

Heeft Euler Hermes Incasso mij benaderd? Neem contact op

Goed incasso zorgt ervoor dat uw facturen betaald worden

Incasso kan ongelooflijk lastig zijn, vooral in economisch barre tijden. U kunt het probleem dan ook het best zo snel mogelijk aanpakken. Er is één manier om dubieuze afnemers aan te pakken en dat is ze vóór te zijn. Als u nog nooit de incasso aan derden hebt toevertrouwd, bent u er wellicht wat huiverig voor, maar bij Euler Hermes doen we er alles aan om uw afnemers zo professioneel te benaderen, alsof het onze eigen klanten zijn.

Heeft u last van onbetaalde facturen? Onze lokale en internationale incassospecialisten innen als onderdeel van uw kredietverzekering onbetaalde facturen voor u.

Kent u onze handige interactieve landenrisico kaart al?

Waarom kiest u voor incasso via onze kredietverzekering?

SNEL

Krijg uw openstaande facturen sneller betaald en hou zo grip op uw geld.

UP-TO-DATE

Uitgebreide informatie binnen handbereik wanneer u maar wilt met onze beveiligde online systemen.

VEILIG

Een professineel incassoteam staat voor u klaar. Vertrouw ons om voor uw klantrelaties te zorgen.

Elke ondernemer krijgt er wel eens mee te maken. Onbetaalde facturen die geïncasseerd moeten worden. In onze whitepaper Incasso geven wij u handige tips om dit zo optimaal mogelijk te doen.

Download gratis whitepaper Incasso tips


Een kredietverzekering is bedoeld om u te beschermen tegen klanten die facturen niet of laat betalen. Als u een kredietverzekering bij ons afsluit, hebt u automatisch toegang tot de wereldwijde expertise van onze incassoservice.  Behoud van uw bedrijf en ondersteuning van uw klantrelaties zijn belangrijk voor ons en wij reageren altijd direct op uw verzoeken en zorgen. Ons incassoteam is verantwoordelijk voor schades voor al onze verzekeringen en staat voor u klaar wanneer dat nodig is. Wij beloven u dat wij u tijdens het incassotratject en de besluitvorming op de hoogte houden. Wij betalen alle geldige schades zo snel mogelijk. Als klant kunt u ons helpen door alle relevante en gewenste informatie over uw vordering te verzamelen en dit ons direct toe te sturen. Ons doel is uw volledige tevredenheid.