Een order van een miljoen!

Maar wat nu als deze klant zijn facturen niet betaalt? Met een kredietverzekering is jouw omzet verzekerd tegen dit risico.

Meer informatie aanvragen


'Een half jaar hard werken om die ontbetaalde factuur terug te verdienen'

Ondernemen is leuk. Je bent continu op zoek naar kansen om jouw bedrijf een stapje verder te helpen. Nieuwe klanten, uitbreiden naar het buitenland of een nieuwe dienst aanbieden.....the sky is the limit. Maar je wilt natuurlijk wel betaald krijgen voor al jouw inspanningen. Zodat de beoogde omzetgroei gerealiseerd kan worden. Je kunt al veel zelf doen om wanbetaling te voorkomen. Maar de toekomst is helaas niet altijd te voorspellen. Ook een jarenlange zakenpartner kan plots in de financiële problemen komen.

Een omzetverzekering, ook wel een kredietverzekering genoemd, kan je daarbij helpen. Met zo'n verzekering is je omzet verzekerd voor de schade die jouw bedrijf oploopt als een klant zijn facturen niet meer betaalt. En daarmee kan je een hoop problemen voorkomen.

Betalen jouw klanten de facturen?

Met onze gratis klantencheck krijg je inzicht in het betaalrisico van 3 klanten of prospects

 

Jouw omzet verzekerd? Ga voor onze kredietverzekering.

KLANT INFORMATIE

Je krijgt toegang tot uitgebreide informatie over de financiële status van jouw klanten. Elke klant krijgt van ons een risicobeoordeling. Deze bepaalt of wij dekking geven en tot welk bedrag.

INCASSO

Als je een kredietverzekering afsluit maak je automatisch gebruik van ons incassoteam. Betaalt je klant niet? Dan draag je de vordering aan ons over en proberen zij alsnog jouw vorderingen te incasseren.

SCHADE UITKERING

Lukt het ook ons incassoteam niet je geld te incasseren. Dan keren wij het schadebedrag aan jouw uit tegen het afgesproken dekkingspercentage.

Welke kredietverzekering past bij jouw bedrijf?

De hele omzet verzekeren? Of liever incidenteel een factuur of project? Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Meer informatie aanvragen