Verjaag het spook van openstaande facturen

Strak beheer zorgt ervoor dat jouw facturen betaald worden

Neem contact op

Hoe zorg je ervoor dat jouw openstaande facturen op tijd betaald worden?

Wordt je factuur betaald? Dat is altijd maar afwachten. Je hebt als ondernemer geen betalingszekerheid. Maar het is ook niet zo dat je lijdzaam moet afwachten. Er zijn allerlei voorzorgsmaatregelen mogelijk om problemen met openstaande facturen te voorkomen. Zorg er in elk geval voor dat het debiteurenbeheer een belangrijke plek binnen jouw bedrijf heeft. En zorg ervoor dat de processen intern bekend zijn en worden nageleefd.

Hoe prettig de gesprekken in aanloop naar de opdracht ook verlopen, blijf zakelijk. Weet met wie je zakendoet, maak duidelijk hoe je te werk gaat en bevestig gemaakte afspraken schriftelijk. Laat zien dat je professioneel te werk gaat en dat je geen halve afspraken maakt. Door kort op jouw openstaande facturen te zitten, voelen klanten meer dwang om de factuur te betalen.  

Is een factuur na het verstrijken van de betalingstermijn nog niet betaald? Geen paniek. Mogelijk is de factuur aan de aandacht van je klant ontsnapt. Bel je klant op, vraag of ze de factuur gezien hebben en zeg dat er een herinnering aankomt. Dit werkt vaak beter dan mailen. Een bijkomend voordeel is dat dit de relatie met uw klant ten goede komt.

Betalen jouw zakelijke klanten de facturen?

Doe nu de gratis klantencheck en ontvang onze risicoberoordeling voor 3 klanten of prospects.

Met een kredietverzekering weet je het zeker! 
Vanaf nu al jouw facturen betaald.

Gedisciplineerd debiteurenbeheer is voor elk bedrijf van cruciaal belang. Of je nu een speciaal team hebt, op de verkoopafdeling vertrouwt of het zelf doet: met een kredietverzekering heb je het vertrouwen dat de vandaag verkochte producten en diensten ook daadwerkelijk winst opleveren. Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant zijn facturen niet meer kan betalen. En dat kan jouw bedrijf een hoop problemen voorkomen.


Heeft jouw bedrijf dunne marges, klanten in het buitenland of concentratie in het klantenbestand? Of wil je gewoon rustig kunnen slapen? Dan is een kredietverzekering een zeer waardevolle tool om jouw openstaande facturen betaald te krijgen of je tegen schade hierdoor te beschermen.  Er is voor elk type bedrijf en van elke omvang een kredietverzekering. Zo is het mogelijk om slechts 1 factuur te verzekeren, maar je kunt er ook voor kiezen jouw hele omzet te verzekeren. Aan jou de keuze!

MEER CASH

Hoe eerder jouw facturen betaald worden, hoe meer geld beschikbaar is om jouw omzet te vergroten en te groeien.

BESCHERMING

Een kredietverzekering beschermt jouw bedrijf tegen schade die je oploopt als klanten hun facturen niet betalen.

COMPETITIEF

Het helpt je jouw concurrentie voor te blijven omdat je op rekening levert waar jouw concurrenten dat niet altijd kunnen.

Ontdek vandaag nog hoe wij je kunnen helpen.

Neem contact op

Waarom je voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Late betalingen behoren nu eenmaal tot het bedrijfsleven, maar zijn een tijdsverspilling en veroorzaken stress. Als facturen niet op tijd worden betaald, kan dit ernstige gevolgen hebben, bijvoorbeeld voor de financiële stabiliteit van jouw bedrijf. De oplossing is te vertrouwen op professionele diensten ter ondersteuning van jouw eigen incassoprocedure. Wij bieden kredietverzekeringen zodat je met vertrouwen zaken kunt doen. Waardevolle informatie en analyses zijn onderdeel van onze service, waarbij je jouw eigen handelslimieten kunt vaststellen en je kan richten op de beste potentiële klanten. Bij non-betaling bieden wij een scala aan diensten voor het innen van jouw vorderingen, terwijl je goede relaties met jouw klanten behoudt. Dankzij onze kennis van landen en markten kunnen wij namens jou overal contact opnemen met en onderhandelen over een schuld van elke klant. Met behulp van bewezen processen kunnen wij jouw overeenkomsten sluiten met klanten en jouw vorderingen innen.