Veilig groeien met een kredietverzekering

Lees hoe een kredietverzekering je de ruimte en zekerheid geeft die je nodig heeft om jouw omzet te laten groeien

Download gratis whitepaper

Elk bedrijf wil groeien. Dat biedt ruimte voor investeringen, houdt het personeel gemotiveerd en geeft vertrouwen voor de toekomst. Maar groei brengt ook risico's met zich mee. Bijvoorbeeld het risico dat klanten hun facturen niet betalen. Veel bedrijven denken ook dat zij voor de goede en jarenlange trouwe klanten eigenlijk geen kredietverzekering nodig hebben. De achterliggende gedachte zou zijn dat deze klanten toch wel betalen. Toch moeten bedrijven zich realiseren dat het betaalgedrag van bedrijven zomaar ineens kan veranderen, zelf in economisch goede tijden. De toekomst is nu eenmaal niet altijd te voorspellen.

Om je hierbij te helpen schreven wij een whitepaper. Hierin zetten wij de belangrijkste voordelen van de kredietverzekering voor jou op een rijtje. Download deze whitepaper nu gratis door op bovenstaande button te klikken


Waarom je kiest voor een kredietverzekering?

RUST & VERTROUWEN

Een kredietverzekering vergoedt de schade als jouw klant niet betaalt. Zo geeft de kredietverzekering je de rust en de ruimte om te werken aan jouw groeiambities.

CONCURRENTIE­VOORDEEL

Je beheert jouw kredietverzekering eenvoudig online via MyEH. Zo kan je veilig en snel op krediet verkopen, waar jouw concurrenten dat misschien wel niet altijd kunnen.

MEER CASHFLOW

Met een kredietverzekering beschik je sneller over jouw geld en bescherm je jouw bedrijf tegen schade. Dit zorgt vaak ook voor gunstigere voorwaarden van banken en andere kredietverleners.

Waarom je voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Wil jij weten hoe een kredietverzekering jouw bedrijf kan helpen groeien?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op