Blijf op de hoogte van nieuws en trends via onze artikelen, blogs, whitepapers en infographics.

Nieuws & Kennis

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in jouw sector en de economie via onze nieuwsberichten, rapporten en blogs. Wil je deze automatisch ontvangen? Meld je dan aan voor onze EH matters. 

Veilig en verantwoord zakendoen met onze kennis  

Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij veel kennis in huis over de oorzaken en gevolgen van schade door wanbetaling. Onze analisten beoordelen dagelijks het risico van non-betaling door bedrijven wereldwijd en vele sectoren. Deze kennis delen wij graag met jouw. Zodat je weloverwogen beslissingen neemt over jouw (inter)nationale bedrijfsactiviteiten.  

Johan Geeroms, Risk Director, schrijft regelmatig blogs over ontwikkelingen in de wereldwijde economie, sectoren en landen.
Exporteer jij of ben je dit van plan? Bekijk dan eens een van onze landenrisico rapporteren. Je krijgt dan inzicht in de economische, politieke en financiële risico's per land.  
Al meer dan 55.000 ondernemers wereldwijd kozen voor onze kredietverzekering. Benieuwd waarom zij kozen voor een kredietverzekering? Lees dan een van de verhalen.  
Wij analyseren honderden economische indicatoren, zowel kwantitatief als kwalitatief. Deze kunnen per sector enorm verschillen. Lees hier meer over in onze sectorrapporten.

Kies voor zekerheid

Je bent liever bezig met ondernemen. Dat begrijpen wij als geen ander. Met onze kredietverzekeringen  zorgen wij voor zekerheid. Dan heb je geen twijfel meer of je die grote opdracht wel aan moet nemen. En hoef je niet wakker te liggen omdat een grote factuur misschien onbetaald blijft. Een kredietverzekering geeft betalingszekerheid. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op jouw eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat er geen enkele klant zijn factuur niet meer betaalt, maar gaat het toch mis dan vergoeden wij aan jou de schade.