Blijf op de hoogte van nieuws en trends via onze artikelen, blogs, whitepapers en infographics.


Economische kennis

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in jouw sector en de economie via onze rapporten, artikelen en blogs. Wil je deze automatisch ontvangen? Meld je dan aan voor onze EH matters. 
Inschrijven EH Matters

Veilig en verantwoord zakendoen met de kennis van Euler Hermes

Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij veel kennis in huis over de oorzaken en gevolgen van schade door wanbetaling. Onze analisten staan voor jou opgesteld om het risico van non-betaling door bedrijven in een bepaald land of in een bepaalde sector te beoordelen. Daardoor ondersteunen wij onze klanten bij het nemen van weloverwogen beslissingen over hun (inter)nationale bedrijfsactiviteiten.

Klik onderstaand op een van de buttons.
Johan Geeroms, Head of Risk Underwriting, schrijft regelmatig blogs over ontwikkelingen in sectoren en landen.
Lees blogs
Met een eigen economic research center zijn wij altijd op de hoogte van het laaste nieuws over de economie wereldwijd.
Bekijk nieuws
Regelmatig brengen wij rapporten uit over de werldwijde betaalmoraal, faillisementen en sectoranalyses.  
Download

Hoe onze kennis je kan helpen
 

Voorspellende inzichten
Met onze informatie krijg je inzicht in de financiële situatie van jouw klanten en prospects. Hiermee hou je grip op jouw betaalrisico's. We combineren onze eigen data met marktontwikkelingen en sectoranalyses. Met deze informatie kan jij verantwoorde beslissingen nemen over met wie je zakendoet.  
Ga je nieuwe prospects benaderen? Denk je erover na om te gaan exporteren? Of wil je jouw bestaande markt uitbreiden? Met onze kennis en oplossingen heb jij het vertrouwen veilig en verantwoord zaken te doen in binnen-en buitenland.  
Met meer dan 40 miljoen bedrijven in onze database en 6.000 professionals wereldwijd hebben wij uitgebreide kennis in huis. Ook over klanten in jouw sector. Als je gebruik maakt van onze oplossingen, heb jij online, up-to-date informatie over nieuwe en bestaande klanten.  

Kies voor zekerheid

Ondernemers houden zich liever bezig met de eigen business. Dat begrijpt Euler Hermes als geen ander. Met onze kredietverzekeringen zorgen wij voor zekerheid. Dan hoef je niet wakker te liggen omdat een grote factuur misschien onbetaald blijft. Een kredietverzekering geeft betalingszekerheid. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op je eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat er geen wanbetaling plaatsvindt, maar de gevolgen vangen wij voor je op.

Bekijk onze oplossingen