Blog van Johan Geeroms

Zakendoen met startups vraagt extra attentie

Als leverancier aan nieuwkomers is het raadzaam om voortdurend de vinger aan de pols te houden. Bewaak de openstaande rekeningen en ben alert op veranderingen in het betaalgedrag.

Export: blijf fris en scherp

Onze export is geen statisch gegeven. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Als u gaat exporteren is het belangrijk dat u hiervan goed op de hoogte bent. Zodat u de juiste keuzes maakt in uw zakenpartners. Lees in onze blog hoe u dit doet.

Robot of arbeidsmigrant?

Het lijkt erop dat de overheid zijn vingers niet wil branden aan de arbeidsmigrant. Het blijft angstig stil rondom het probleem van de huisvesting. Gaan robots het werk van de arbeidsmigrant overnemen? Of moeten we de arbeidsmigrant omarmen en een fatsoenlijke plek in onze samenleving geven?

5 redenen om te kiezen voor een kredietverzekering van Euler Hermes

Wat is voor u als ondernemer de belangrijkste bedreiging? Grote kans dat u wijst op het gevaar van wanbetaling. U heeft volgens afspraak geleverd, maar de betaling blijft achterwege. Dat kan een groot gat slaan in uw financiële situatie. Kom vandaag nog in actie om hiertegen te beschermen!

1-10 van 19 resultaten

Johan Geeroms is Manager Risk Underwriting bij Euler Hermes Nederland. Geeroms is sinds 2002 werkzaam bij Euler Hermes, waar hij begon als Teamleider Underwriting in Nederland. Van 2010 tot en met 2012 werkte hij als Regional Risk Director World Agency in Benelux. Vervolgens is Geeroms binnen Euler Hermes aan de slag gegaan als Senior Risk Manager America’s voor de World Agency, waar hij de verantwoordelijkheid droeg voor de kredietverzekeringsportefeuilles betreffende het multinationaal segment in zowel Noord- als Latijns-Amerika. In 2015 kwam Johan terug naar Nederland, waar hij de rol van Senior Risk Manager voor de Nederlandse onderneming op zich nam. Vanaf 1 januari 2018 is Johan Manager Risk Underwriting. Met zijn jarenlange ervaring schrijft Johan regelmatig blogs over ontwikkelingen in sectoren en landen. Hij geeft in deze blogs zijn visie op de toekomst en hoopt bedrijven zo relevante informatie te geven om weloverwogen beslissingen te nemen voor hun bedrijfsstrategie.