Landenrisico's wereldwijd

Handig voor uw credit management

Inschrijven nieuwsbrief Download Landenrapporten

Kent u het landenrisico van uw buitenlandse klanten?

Dagelijks analyseren onze economen handels- en betaalrisico's in landen wereldwijd. Ons landenrisico is samengesteld uit middellangetermijnlandenclassificatie (AA tot D) en kortetermijnlandenrisico (1 tot 4).

Het doel van onze beoordelingen is om het risico van non-betaling door bedrijven in een bepaald land te beoordelen. Deze beoordelingen helpen u de juiste beslissingen te nemen als onderdeel van uw internationale activiteiten. Euler Hermes verzamelt en analyseert talloze kwantitatieve en kwalitatieve economische indicatoren om u een goed inzicht te geven in de economische en politieke bedrijfsomgeving en de financiële risico's. Klik op een land om de beoordeling en het laatste rapport te bekijken.

Onze ratings zijn bedoeld om het risico van non-betaling door bedrijven in een bepaald land te beoordelen. Daardoor ondersteunen wij onze klanten bij het nemen van weloverwogen beslissingen over hun internationale bedrijfsactiviteiten. Onze methodologie bestaat uit het analyseren van honderden economische indicatoren, zowel kwantitatief als kwalitatief. Op die manier begrijpen wij de economische, politieke, zakelijke omgeving, commerciële en financieringsrisico's het best. En kunnen wij u helpen uw facturen betaald te krijgen.