Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Nieuws van Euler Hermes Nederland

Laatste nieuws

Overzicht van alle nieuwsberichten van Euler Hermes Nederland.
Wil je onze nieuwsberichten automatisch ontvangen? Schrijf je dan in voor onze EH Matters. Deze ontvang je dan elke 8 weken.

jun 04, 2021 | Economie, Nieuws

Meeste bedrijven kunnen prijzen niet verhogen

Prijzen verhogen is essentieel voor bedrijven om uit de crisis te komen. Toch blijkt dat slechts 5 sectoren deze mogelijkheid hebben. Lees ons rapport.

mei 27, 2021 | Economie, Nieuws

Einde steunregeling overheid en kredietverzekeraars

Eind vorig jaar werd de staatssteun voor de kredietverzekeringsmarkt verlengd. In overleg met de overheid eindigt deze staatssteun op 30 juni 2021.

mei 24, 2021 | Economie, Nieuws

Mooie toekomst voor verzekeringssector

In vergelijking met andere sectoren bleef de schade voor de verzekeringssector door corona relatief beperkt. Lees meer hierover in ons rapport.

mei 05, 2021 | Economie, Nieuws

Grote Europese bedrijven steeds rijker

Grote rijke Europese bedrijven beschikken over steeds meer kasgeld. De financiële buffers zijn groter dan vóór de coronacrisis. Lees meer op de website.

apr 26, 2021 | Economie, Nieuws

Tijdelijke stijging van de inflatie | Rapport 2021

Onze researchafdeling verwacht de komende maanden een tijdelijke opleving van de inflatie waarna deze weer zal bestendigen. Download ons rapport.

apr 01, 2021 | Economie, Nieuws

Samenwerking Euler Hermes en Hoffman

Euler Hermes is een samenwerking aangegaan met Hoffmann. Met deze samenwerking helpen we ondernemers frauderisico’s te beperken en te ontzorgen.

mrt 26, 2021 | Economie, Nieuws

Hoe ontwikkelen de grondstofprijzen wereldwijd? | Rapport

Niet alleen de olieprijs is in korte tijd flink gestegen. Ook bij vele andere grondstoffen zien we oplopende prijzen Hierover schreven wij een rapport.

mrt 23, 2021 | Economie, Nieuws

Herstel toeristische sector: pas in 2024 | Rapport

Volgens onze onderzoeksafdeling zal het wereldwijde toerisme pas in 2024 sterk herstel laten zien. Hierover schreven wij een rapport. Download gratis.

mrt 22, 2021 | Economie, Nieuws

Hoe spelen bedrijven in op verstoorde toeleveringsketen?

Onze researchafdeling onderzocht hoe bedrijven omgaan met leveringsproblemen die ontstaan door de lockdowns vanwege Covid-19. Download infographic.

mrt 16, 2021 | Economie, Nieuws

COVID 19: 8 tips voor insolventiebescherming

Is jouw bedrijf beschermd tegen het domino-effect van COVID 19-faillissementen? Lees hoe je jouw risicobeheer voor faillissementen kunt verbeteren.

Kies voor zekerheid

Je bent liever bezig met ondernemen. Dat begrijpen wij als geen ander. Met onze kredietverzekeringen  zorgen wij voor zekerheid. Dan heb je geen twijfel meer of je die grote opdracht wel aan moet nemen. En hoef je niet wakker te liggen omdat een grote factuur misschien onbetaald blijft. Een kredietverzekering geeft betalingszekerheid. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op jouw eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat er geen enkele klant zijn factuur niet meer betaalt, maar gaat het toch mis dan vergoeden wij aan jou de schade.