Laatste nieuws

Overzicht van alle nieuwsberichten van Euler Hermes Nederland.
Wil je onze nieuwsberichten automatisch ontvangen? Schrijf je dan in voor onze EH Matters. Deze ontvang je dan elke 8 weken.
Inschrijven EH Matters

jul 09, 2020 | Nieuws, Covid-19, Economie, Export

Miljoenen ‘zombie-banen’ in Europa op de tocht

Alleen al in 2020 verwachten wij, ondanks de noodhulp, 4,3 miljoen extra werklozen in de vijf grootste Europese landen. Lees het nieuwsbericht.

jul 08, 2020 | Nieuws, Covid-19, Economie, Export

Sterk herstel China, maar wel veel lijken in de kast

Volgens onderzoek komt de groei van het Chinese BBP in 2021 uit op +7,6%. Het aantal faillissementen zal met 40% groeien t.o.v. 2019. Lees ons rapport.

jul 01, 2020 | nieuws

Met welke landen handelt Nederland?

Nederland is een van de belangrijkste doorvoerlanden van Europa. Het behoort tot de grootste exporteurs van geraffineerde olieproducten in de wereld, heeft een gediversificeerde exportstructuur en biedt een stabiele, ondersteunende omgeving voor bedrijven om handel te drijven.

mei 29, 2020 | Nieuws, Covid-19, Economie

Covid-19 crisis: Euler Hermes steunt Nederlandse ondernemers

Euler Hermes NL heeft samen met de overheid en andere kredietverzekeraars een steunpakket samengesteld om bedrijven te ondersteunen in de coronacrisis.

mei 29, 2020

Covid-19 crisis: Euler Hermes supports Dutch entrepreneurs

Euler Hermes Netherlands, together with the government and other credit insurers, has put together a support scheme to sustain Dutch companies in the corona crisis.

mei 28, 2020 | Nieuws, Covid-19, Economie

Wat verandert er door de coronacrisis?

Wat zijn de belangrijkste veranderingen die de coronacrisis teweegbrengt. Lees ons artikel en download het rapport met de belangrijkste inzichten.

mei 06, 2020 | Nieuws, Covid-19, Economie

Klap industrie in Nederland minder hard

De klap voor de industrie is in ons land vanwege de mildere 'lockdown' een stuk minder hard dan elders in Europa. Lees hier de inzichten.

mei 01, 2020 | Nieuws, Covid-19, Economie

Economie krijgt extra tik door spaargedrag

Onze researchafdeling heeft becijferd dat de spaarquote door COVID-19 in Europa is opgelopen tot gemiddeld 36%. Lees hier het hele artikel

apr 28, 2020 | Nieuws, Covid-19

Opheffen lockdown: do’s & don’ts

De researchafdeling van Euler Hermes heeft een lijst opgesteld met algemene do’s & don’ts voor het opheffen van de lockdowns. Bekijk deze op onze website.

apr 16, 2020 | Nieuws, Economie, Covid-19, Export

IMF: grootste crisis sinds de jaren dertig

Overal ter wereld slaat een ongekende recessie toe, zo stelt het IMF. Ook de Nederlandse economie wordt hard geraakt. Het IMF voorspelt voor ons land een krimp van -7,5%. Lees het artikel op onze website.