Rapporten Euler Hermes Nederland

Rapport de GGTM als rekenmodule

De Duitse economie is de perfecte thermometer om de gezondheid van de wereldwijde economie te meten. Afgaande op de ‘German Global Trade Momentum’ (GGTM) moet er nu snel iets gebeuren om een diepe, wereldwijde recessie te voorkomen.

Hoe maak je jouw bedrijf klaar voor de Brexit?

Met de Brexit in aantocht is het belangrijk om je als bedrijf hierop voor te bereiden. Econoom Ana Boata beantwoord 10 vragen over de Brexit. Download dit rapport nu gratis.

Rapport auto-industrie

Niet de Brexit, niet Trumps handelsoorlog maar de CO2-voorschriften zijn de grootste bedreiging voor de Europese autofabrikanten. Industrieel, financieel en commercieel moeten ze een antwoord vinden om niet in zwaar weer terecht te komen.

Rapport DSO wereldwijd betaalgedrag

Wereldwijd worden facturen iets sneller betaald. Dat geldt niet voor Nederland. Ons land laat juist een opmerkelijke verslechtering zien van het betaalgedrag.

Rapport Europees spaargedrag

Nergens in Europa is de waarde van het spaartegoed de afgelopen 15 jaar zo hard gestegen als in Nederland.

Energie sector rapport

Miljardeninvesteringen van olie- en energiebedrijven die in korte tijd waardeloos worden door de ontwikkelingen rondom het klimaat.

Global Trade rapport

De exportlanden wereldwijd in beeld. Als klein land komt Nederland na exportreuzen als China, VS, Duitsland en Japan.

Rapport Brexit

Discussies over de details van de Brexit in combinatie met een gepolariseerd landschap hebben de kans op een 'geen deal' vergroot. Wat bekent dit voor Nederland? Lees het in dit rapport.

1-10 van 15 resultaten