Rapporten Euler Hermes Nederland

Rapport auto-industrie

Niet de Brexit, niet Trumps handelsoorlog maar de CO2-voorschriften zijn de grootste bedreiging voor de Europese autofabrikanten. Industrieel, financieel en commercieel moeten ze een antwoord vinden om niet in zwaar weer terecht te komen.

Rapport DSO wereldwijd betaalgedrag

Wereldwijd worden facturen iets sneller betaald. Dat geldt niet voor Nederland. Ons land laat juist een opmerkelijke verslechtering zien van het betaalgedrag.

Rapport Europees spaargedrag

Nergens in Europa is de waarde van het spaartegoed de afgelopen 15 jaar zo hard gestegen als in Nederland.

Energie sector rapport

Miljardeninvesteringen van olie- en energiebedrijven die in korte tijd waardeloos worden door de ontwikkelingen rondom het klimaat.

Global Trade rapport

De exportlanden wereldwijd in beeld. Als klein land komt Nederland na exportreuzen als China, VS, Duitsland en Japan.

Rapport Brexit

Discussies over de details van de Brexit in combinatie met een gepolariseerd landschap hebben de kans op een 'geen deal' vergroot. Wat bekent dit voor Nederland? Lees het in dit rapport.

Solar rapport

Terwijl de olie- en gassector een sterke winst boekte vanwege hogere grondstoffenprijzen, ondervindt de schone energie, solar, regelgevingsproblemen. Download nu gratis.

Protectionisme wereldwijd

In 2017 werden 467 nieuwe protectionistische maatregelen geïmplementeerd. Hoewel het tempo langzamer is in vergelijking met 2016, blijft de totale reeks actieve maatregelen stijgen. Download nu gratis.

1-10 van 13 resultaten