Rapporten Euler Hermes Nederland

Rapport Europees spaargedrag

Nergens in Europa is de waarde van het spaartegoed de afgelopen 15 jaar zo hard gestegen als in Nederland.

Energie sector rapport

Miljardeninvesteringen van olie- en energiebedrijven die in korte tijd waardeloos worden door de ontwikkelingen rondom het klimaat.

Global Trade rapport

De exportlanden wereldwijd in beeld. Als klein land komt Nederland na exportreuzen als China, VS, Duitsland en Japan.

Rapport Brexit

Discussies over de details van de Brexit in combinatie met een gepolariseerd landschap hebben de kans op een 'geen deal' vergroot. Wat bekent dit voor Nederland? Lees het in dit rapport.

Solar rapport

Terwijl de olie- en gassector een sterke winst boekte vanwege hogere grondstoffenprijzen, ondervindt de schone energie, solar, regelgevingsproblemen. Download nu gratis.

Protectionisme wereldwijd

In 2017 werden 467 nieuwe protectionistische maatregelen geïmplementeerd. Hoewel het tempo langzamer is in vergelijking met 2016, blijft de totale reeks actieve maatregelen stijgen. Download nu gratis.

Betaalgedrag wereldwijd

Hoe staat het momenteel met het betaalgedrag / Days Sales Outstanding (DSO) in de verschillende landen? In dit rapport leest u er alles over. Download nu gratis.

Euler Hermes Digitalization Index (EDI)

Na 2 grootmachten als de VS en Duitsland staat Nederland 3e op de onlangs verschenen Euler Hermes Digitalization Index (EDI). Download nu gratis het onderzoek.

1-10 van 11 resultaten