Een betalingsherinnering sturen

Gebruik onze handige tips en voorbeeld

Download gratis whitepaper

Betalingsherinnering sturen? Wacht er niet te lang mee!

U krijgt uw rekening niet op tijd betaald. De betaaltermijn die u stelde is verstreken en toch heeft u het geld nog niet binnen. Wanneer onderneemt u actie?

Het slechtste wat u kunt doen is afwachten. De praktijk leert dat uitstaande facturen het snelst betaald worden als u er bovenop zit. Stuur daarom direct als de betalingstermijn verloopt een betalingsherinnering. En schroom niet om de klant even te bellen of te mailen. Gewoon vriendelijk even informeren.

Praktische tips voor uw betalingsherinnering

Wist u dat ongeveer 1/3e van alle facturen niet goed of tijdig wordt betaald? Het is funest voor een bedrijf om hier vrijblijvend mee om te gaan. Om u te helpen maakten we een whitepaper met praktische tips en adviezen. We leggen uit waarom het belangrijk is dat u strikt en accuraat reageert. Maar wel op een vriendelijke toon. Ook geven we een voorbeeld van een volledige betalingsherinnering. Zo is het belangrijk dat u een concrete datum noemt waarop het geld overgemaakt moet zijn. Over dit soort praktische zaken gaat de whitepaper. U ontvangt ook een voorbeeld betalingsherinnering.

Alle weten over hoe u een betalingsherinnering maakt?

Download gratis whitepaper Bekijk onze oplossingen

This is my SEO block