Focus op Debiteurenbeheer

Ontvang 9 handige tips en voorkom onbetaalde facturen

Verklein je zorgen over onbetaalde facturen

Een paar maanden geleden nam je een opdracht aan. Enthousiast ging je aan de slag en precies volgens afspraak leverde je alles af. De afgesproken betalingstermijn is inmiddels verstreken. Sindsdien wacht je al enkele weken op de betaling. Je begint zich zorgen te maken of de betaling nog wel komt. Herkenbaar? Geen zorgen, je bent niet de enige. Menig bedrijf heeft te maken met achterstallige facturen. En dat is ook niet vreemd. Van veel klanten weet je niet hoe het gesteld is met hun kredietwaardigheid. En als je zakendoet met buitenlandse bedrijven is dit inzicht nog beperkter.

Wist je dat maar liefst één op de vijf faillissementen binnen het MKB ontstaat door wanbetaling? 

Gelukkig zijn er voldoende zaken die je zelf in de hand heeft. Goed debiteurenbeheer helpt je bij het krijgen van jouw geld. En daarmee kan je investeren in die nieuwe machine of jouw personeelsbestand uitbreiden. Zodat je kunt focussen op de toekomst.

Start vandaag nog en gebruik de whitepaper 'Focus op debiteurenbeheer'

Elke onderneming heeft dagelijks met debiteurenbeheer te maken. Wij geven je in onze whitepaper 'Focus op debiteurenbeheer' 9 belangrijke tips zodat je jouw debiteurenbeheer kunt optimaliseren. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt de gratis whitepaper in jouw mailbox.