Focus op Debiteurenbeheer

Ontvang 9 handige tips en voorkom onbetaalde facturen

Verklein uw zorgen over onbetaalde facturen

Een paar maanden geleden nam u een opdracht aan. Enthousiast ging u aan de slag en precies volgens afspraak leverde u alles af. De afgesproken betalingstermijn is inmiddels verstreken. Sindsdien wacht u al enkele weken op de betaling. U begint zich zorgen te maken of de betaling nog wel komt. Herkenbaar? Geen zorgen, u bent niet de enige. Menig bedrijf heeft te maken met achterstallige facturen. En dat is ook niet vreemd. Van veel klanten weet u niet hoe het gesteld is met hun kredietwaardigheid. En als u zakendoet met buitenlandse bedrijven is dit inzicht nog beperkter.

Wist u dat maar liefst één op de vijf faillissementen binnen het MKB komt door wanbetaling? 

Gelukkig zijn er voldoende zaken die u zelf in de hand heeft. Goed debiteurenbeheer helpt u bij het krijgen van uw geld. En daarmee kunt u investeren in die nieuwe machine of uw personeelsbestand uitbreiden. Zodat u kunt focussen op de toekomst.

 

Start vandaag nog en gebruik de whitepaper 'Focus op debiteurenbeheer'

Elke onderneming heeft dagelijks met debiteurenbeheer te maken. Wij geven u in onze whitepaper 'Focus op debiteurenbeheer' 9 belangrijke tips zodat u uw debiteurenbeheer kunt optimaliseren. Vul onderstaand formulier in en u ontvangt de gratis whitepaper in uw mailbox.